Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krotiteljica

Marketing

Priprema, prozor... Ljeto

Pripreme za ljeto počinju sa dovlačenjem škala pred ormar, skidanje vakuum vreća s ljetnom odjećom i zamjena sa zimskom.
Kopam po brdu stvari, slažem s jedne strane majice, košulje, neke stvari za plažu...nailazim na kupaći koji sam prošle godine kupila na kraju sezone, uzimam ga u ruke i kad ono rastegao se kao žvaka...
Kupat ću se gola ili samo sa grudnjakom iz protesta. To me je raspalilo, a zatim pogledam jednu majicu i vidim da je blijeda, neke svijetle pruge, izgleda kao štraca... Pa to nije moguće, te stvari su tako loše, ništa ne traju a stajanjem se još više unište. Odjeća od prije ostat će godinama ista, a ovo sad čim izađe iz trgovine već je kvarno. Japanke su ostale iste, nadam se da jesu jer sam ih dosta platila za dvije trakice i đon. Neke ljetne torbe mi sad izgledaju smiješno, šta uopće to imam?? Ali najjj komad koji nisam ni jednom odjenula je kratka minica sa hlačicama. Svake godine ju uredno izvadim i nikad ne obučem.
Spremila sam sve to što neću nositi u posebnu vreću, još samo da ju donesem do kontejnera za odjeću. I ljeto može početi.

Post je objavljen 01.06.2020. u 20:35 sati.