Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Dječulija uzdužnopoprečna i ostale pričeNekidan mi je sinek najstariji slavil ročkas. Neću reć koji jer to sad stvarno nije za hvaliti se, ni meni ni njemu (matora banda).
Ali da. Imamo i unučice. I to ne jednu već dvije!!!!!!
A to nije bilo kaj!

Ta 2018 je bila opako plodna godina, kao malo koja koju u životu pamtim! Kak je to sve krenulo bilo je ovak nekaj...
Eh, pa prvo smo sredili i uspjeli prodati dvoiposobni stan u Travnom i za te novce, čak i nešto manje, kupiti sasvim lijepu kućicu sa komadićem gruntića u Portugalu. To je bil moj san otkako smo odustali od Kostarike, zaključivši da nam je nekak skroz van ruke. Istina i Portugal je opako van ruke, ali do njega se ipak možeš dokotrljati autom. Ak bar ništ drugo. Čak i pehaka ak se opako zainatim (a mogla bi). A i u Evropi je. Najkrajnjijoj istinabog. E da i kad smo to odradili, stigla nam je jedna mala prinovica i to je došla ni više ni manje nego baš za moj ročkas! Tako sad imam svoju prvu unučicu čiji datum rođenja ipak neću zaboraviti kako mi se u zadnje vrijeme dešava sa ostalim datumima :)

Uvijek treba uzeti u obzir da imam četiri sina i da to nije lako sve popamtiti. Dobro, blizanci su srećom jedan datum, ali imamo mi tu i nešto flajpančadije unaokolo, pa mlade snahice, pa dok se sva ta dječica izredaju ja više ne znam ko je kad i zašto rođen i čemu toliki datumi za pamćenje kad se mojeg rijetko ko sjeti. No, sad će biti bolje kad imam pojačanje.
No, da to ne bude samo tako, druga je unučica stigla skoro točno tri mjeseca kasnije od upravo prošog rođendanskog slavljenika. Koja sreća i veselje. Odjednom sam ni iz čega postala dupli bakutaner.
Dapače, bakutaner s pedigreom.

Samo su se pomrdali računi jer nije najstariji sin prvi se podmladio sa nejačadi nego ga je preduhitrio godinu dana mlađi brat. Pa sad imamo stariju unučicu od mlađeg starijeg brata, pa onda unučicu od najstarijeg brata, pa dva flajpana od 16 i pol godina i još nešto sitne djece od sestre mi ali nema smisla zalaziti previše u detalje jer ću se ja prva tu izgubiti :)
Slika nema. Djeca velika nedaju slike dječice u javnost i ja ih u tome potpuno podržavam.

ali zato je slika kućice u cvijeću tu:

Post je objavljen 02.06.2020. u 08:15 sati.