Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

nevolucija

evo je ona bugi-vugi napisala post o humanom preseljenju miševa. aj dobro šta je ona napisala post o tome kako je njen psihoterapeut uvjerava da miševe triba humano priselit a ne da i trapula prokine po škinima, nego je nabavila i mačka koji je zakurac. dakle, možemo rezimirat da ona ima problem sa miševima, a kako jon je njen psihoterapeut reka kako se prema svim živin bičima moramo odnosit humano onda je ona to svatila doslovno i nabavila mačka koji je posječiva istog psihoterapeuta i sad ne lovi miševe. međutim! to nije rješilo njen problem nego je samo zadovoljilo formu prema susidima, koji su baj d'vej budale par ekselans, oni prijave da kod susida ima miševa, e, ali sad kad vide mačka, a mačke love miševe, jelte, više to neče radit, eeee al zakurac in znanje i imanje, mačak je dugini boja i ne jebe lovit miševe, šta posljedično znači da bugi-vugi ne da nije rješila problem nego ga je još više iskomplicirala, ne svjesno, nego po preporuci kriznog stožera.

znači vako da razjasnimo neke osnovne pojmove. prvo i osnovno je da je život borba za opstanak i da preživljavaju samo dvije vrste, jaki i snalažnjivi. e sad, nekad najebu jaki jer su ih snalažljivi zajebali, a nekad najebu snalažljivi zato šta su bili neodlučni. dalje nema! međutim, pojavom opcije dugih boja sve je ošlo ukurac pa su se vrijednosti poremetile, sad su jaki neodlučni, a snalažljivi postali jaki. tako je isto i sa ovin bugi-vugi miševima.

poznato je da su miševi štetočine kao i što je poznato i da se razmnožavaju, momentalno! čim nešto ujebu! također je poznato da su mačke, mislin ove kontejnerašice, prirodni neprijatelji miševa isto ka šta su mungosi prirodni neprijatelji kobri, e ali, mačke su postali kućni ljubimci duginih boja i viču peace brother, dakuče ka se više ne tribaju dokazivat za obavljeni posal. onima kojima to nije poznato neka je na znanje i ravnanje da samo sita mačka lovi miševe, ali, ali hrana joj je nagrada, i obratno ne funkcionira. isto ka šta ni čovik neče ništa jist ako se nije potrudija. stim u svezi danas i ima toliko prosjaka, postali kućni ljubimci ka i mačke. šta san ono tija reč? a da, jel bi ste vi uzeli mungosa za kućnog lubimca? dašta da nečete, niste mlječani koji su naselili par mungosa, zajebali se nisu uzeli dva muška pa se razmnožili, na otok i kad su potamanili zmije prešli na kokoši i sad ovi imaju problem da se rješe mungosa. prirodno rješenje bi bilo da se naseli par kobri, jer su one prirodni neprijatelji mungosa, pa nekad pobjedi mungos a nekad kobra. preseljenje iz humanih razloga nije rješenje jer će počet tamanit kokoši po kopnu i tako malo pomalo doč do vindije i purisa šta posljedično znači da će rast cijena kokošjeg mesa zbog gubitaka u proizvodnji, a to niko od nas ne želi, jel tako?

znači rješenje je da prepustimo prirodi, a kako vidin svi su prirodoslovci kad je o tome riječ, da odradi svoj genetski kod, jer budemo li utjecali na evolucijske odrednice, ka šta je slučaj sa kućnim mačkama, sve će otič ukurac, a onda će bit 'ko nas bre zajebe'.

Post je objavljen 31.05.2020. u 09:19 sati.