Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

detekcija

svi ste čuli za izraz detekcija, čak što više postojala je igra detekcije u popularnom kvizu 'kviskoteka', sičate se, to je bilo ono 'ja sam....' osoba a, be ili ce. prema vikipediji riječ detekcija dolazi od latinske riči detectio šta znači razotkrivanje, posljedično to znači da si nešto otkrio, a to pak znači da je nešto bilo skriveno.

e sad, mi ćemo se poigrat igre detekcije kako razotkrit budalu. jel to osoba a, be ili ce. da bi bili uspješni u igri detekcije prvenstveno morate znat postavit prava pitanja, e al to nije sve, odgovore na pitanja morate čitat između redaka, a za to je već potrebna vještina, latinski, scientia. da bi vještina detekcije bila što uspješnija služimo se parametrima, od francuskog para+metre, a označava matematički pojam sa više značenja, variabli, za što je potrebna percepcija. recimo poznato je da žene nemaju urođenu percepciju šta je livo-desno, naprid-nazad nego to moraju učit napamet pa onda uopće ne začuđujeće da u životu završe sa nekon budalom.

sad kad smo se upoznali sa etimiologijom riči 'detekcija budale' moremo prič nato šta nepogrešivo razotkriva budalu. dakle, budala je uvik najpametniji, budalu ka dnešto pitaš on uvik to zna najbolje, kada se o nečemu givori budala uvijek misli da je o njemu riječ, budala ljubi sliku svoju, budali su uvik drugi krivi za njegove neuspjehe pa zato nije bija u stanju postić više od života, budala će vas navuč na raspravu kako bi vas spustio na svoju razinu, kod budale ti nikad nisi načisto jel to šta govori bilo stvarno il se samo hvali, otud i poslovica 'da su se na riči hvale ulovile mnoge budale', budala uvik ima nešto važno za obavit a nikad ništa nestigne..... jednon ričju, svi šta misle da su puno pametni u ogledu budalu vide.

Post je objavljen 29.05.2020. u 09:30 sati.