Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shadowofsoul

Marketing

NEINSPIRATIVNOslika: digital art


Prah rađanja i spajanja ispod zvjezdanog neba pada po hladnoj jesenjoj noći i ne miješa se s eteričnom životnom energijom koja između oba svijeta provlači svoju tanku granicu bez pouzdanog trenutka u tom vremenu.

Potrgana ljepota ogleda se u plitkoj lokvi po kojoj su hodale mnoge bezimene siluete, živimo ovaj dan, drugog za sad nemamo, osim ovog danas i sve su to nedovršene riječi, nedovršeni stihovi, nedovršeni životi.

Uzrok svemu nesaglediv je u blizinama, prepoznatljiv u daljinama, potisnuta slika nekog iz nekih dana, zamagljen pogled kao prašnjavi kristal.

Za mnogostruke susrete ne znam, a za iluziju uzimam krhotinu i dijelim je na dva dijela pa je tihim korakom donosim tebi na dar.

Mjesec se uhvatio u mrežu suhih grana drveća bez lišća kao što se moje srce uhvatilo u čulnost tvog suptilnog zavođenja, dok je prah rađanja i spajanja pao na moja ramena, dok se zamagljen pogled ogleda u plitkoj vodi.


napisano: 09.11.2005. u 13:43h | na portlau iskrica-weblog, a iz 1. zbirke "SJENA DUŠE"
https://www.iskrica.com/weblogs/post.php?web=1461&log=73015


http://www.digitalne-knjige.com/varga.php

http://zajednoprotivplagijata.blog.hr/

ISBN zapis dostupan u računalnom katalogu Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu pod brojem
ISBN 978-953-7673-60-4
Sva autorska prava pridržana. Ni jedan dio ove knjige ne smije se reproducirati ni prenositi ni u kakvom obliku niti ikakvim sredstvima elektroničkim ili mehaničkim, fotokopiranjem, snimanjem ili umnažanjem u bilo kojem informatičkom sustavu za pohranjivanje i korištenje bez prethodne suglasnosti vlasnika prava.Post je objavljen 27.05.2021. u 09:42 sati.