Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Romantika i prišt???

Kao što mnogi znate, nakon dugo vremena, napokon, sam opet u Rijeci kod Dragog. U busu sam skoro cijeli put drijemala i zamišljala romantičan doček kao iz najboljih filmova.

OK ruku na srce nisam bila daleko od istine, čim sam izašla Morski me zgrabio i zagrlio toliko jako da sam skoro ostala bez daha. Dobro što sam imala vodootpornu šminku, jedino mi frizura stradala hehehehe.

Sad ću vam nešto skrušeno priznati ali nemojte me molim vas osuđivati niti se previše hihotati. Obećavate li???

Pijem ja kavicu, Morski pivce s krigle kad odjednom primijetila sam ispred sebe nešto što me potpuno omamilo, osjećala sam se kao drogirana.

Brzinski sam ustala, nakon prvotnog šoka, prišla Dragom koji me uplašeno i s nepovjerenjem promatrao ali nije se usudio pomaknuti, kao da sam ga paralizirala.

Sagnula sam se prema njegovom licu i spretno, s dva prsta, istisnula sam mu dva bijela prišta na njegovom licu. Morski nije stigao ni reagirati hehehehe.

Ok, ok, znaaaaaaaaam...to se ne radi u društvu pogotovo ne javno ali znate mene kako na mene djeluju prištevi. Na žalost, ja ih uopće nemam, a osim Morskog nitko drugi mi to ne dozvoljava.



Ajde priznajte...smijete se ili me osuđujete, ha??? Imajte na umu da tko prizna pola mu se prašta!

Post je objavljen 26.05.2020. u 20:45 sati.