Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

orgazam

ahtung, ahtung: nije za djecu i one slabog srca, a onima šta pate od fleš bekova može izazvat epilepsiju

taj famozni osjećaj mračnih želja svakog muškarca ili žene zove se orgazam. ja neznan kad ste vi zadnji put doživili orgazam, ako ste ga uopće ikad i doživili, al to nije bitno, bitno je to kako pripoznat onoga/onu koji mogu pružit i doživit orgazam.

znači vako, ako se muško pravi ka neka faca, šta bi se kodnas reklo 'baja', napuvani bicepsa i tricepsa koji noson para oblake, ženske mogu zaboravit da će doživit orgazam. ista stvar se događa i kod muški, ako je žensko štono bi se reklo 'pripametno', zakurac van svo iskustvo i tehnika jer ona će uvik mislit šta je pisnik tija reč i nikad se neće opustit, a kad žensko nije opušteno nemore ni doživit orgazam. znači ovi moderni jebakosi tribaju najprije usvojit tehniku opuštanja. e sabi ovi rogati mogli mislit da je rič o predigri poznatoj po nazivu peting, al nije to dođe poslin. opuštanje se odnosi na druženje, najbolje ako ima jok koji akter tog druženja jer će samim tim i atmosfera bit opuštenija. i sad na scenu stupa jebako, ako nije duhovit il je pripametan teško će šta umočit, dobro ovima pripametnima se još može zalomit i koja šta se fura na pisme, ali orgazam neće doživit ni jedno ni drugo. možda oni u jednom trenutku i poviruju da su doživili orgazam samo zato šta se ona meškoljila, a ustvari je škakljalo, ili on kad se uspuva ka jež pa nezna jel od penjanja il od straja.

već smo rekli da će svaki pravi jebako žensku najprije opustit da se ona osjeća ugodno i nadasve sigurno u njegovoj prisutnosti. e, al kako pripoznat žensko koje može pružit orgazam, jer poznato je da kod žena nikad nisi načistu, ono šta misle i ono šta govore s vremenom dođe u raskorak. dakle, one šta pišu pisme nisu sposobne za doživit orgazam, a poznato je da je svakom pravom jebaku najbitnije da je žensko doživilo orgazam, ako nije brzo mu padne i gubi interes, osim ako nije, ka šta smo već rekli neki intelektualac. znači pripoznavanje! ako žensko manta bokovima ka brisači na tamića, odnje nema ništa. ako je hod nako, normalan a držanje vrckavo, manta glavon tamo-amo znači da je pomalo nesigurna i obečavajući je pokazatelj ako ste dobro odradili sesiju, jebate rići, a! opuštanja. od oni šta se drže ka ivana orleanska nema ništa, to su sve domino ženske i nećete uživat ni vi ni ona, a kamo lida doživite orgazam, nju nikad nečete zadovoljit, a vi nečete moć doć do izražaja, u konačnici žali bože truda, osim ako niste bukowsky, jer te domine se pale na bukowskog, a zašto? zato šta i jebe u mozak pa onda švršaju jedno i drugo, al bez orgazma.

dakle, moremo zaključit da jebako mora bit nešto nalik šon koneriju, a pičnija nalik sofiji loren, nikako ona tejlorica, ona nako izgleda obečavajuće ali, nju niko nemore zadovoljit. recimo neznan koji se kurac muški pale na onu šeronicu kad ona nemore zadovoljit ni samu sebe, a i ta zvučna imena su sva propuvana. meni je recimo napeta monika beluči, ona je nako ka pravo žensko, kako svojim stasom tako i držanjem, pravo žensko. ne manta bokovima, nos jon nije u oblacima, zna se nasmijat, ne govori više nego šta je pitaju, nepiše pisme, ne interpretira bukowskog i.... i, ima stalnog jebaka.

Post je objavljen 26.05.2020. u 17:35 sati.