Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Smilje i vječna mladost
Tko želi biti vječno mlad i lijep, posegnut će za bočicom Sunca u njoj, za predivnim žutim Smiljem.

Danas vam predstavljam plodove višegodišnjeg rada mojeg najstarijeg sina i njegovog malo mlađeg brata, a cijela se radnja odigrava na mojoj skromnoj zemljici u Dalmatinskoj zagori. I ne nije mojih 7,5 hektara, to je uglavnom zakup, a ja sam u dvadesetak sitnih malih razbacanih parcelica od kojih zapravo čovjek tj žena ne može ništa napraviti konkretno. Znate svi koji imate neku ostavštinu u zemlji kako to izgleda kad se nitko nije sjetio okrupnjati parcele već one leže kojekuda na velikoj površini. No to nije tema.

Ovo je mala reklama njihovih proizvoda koji će za koji tjedan biti aktuelni, a to je ulje Smilja koji se dobiva procesom destilacije vodenom parom, a kao nusprodukt dobijemo i Hidrolat ili cvjetnu vodica Smilja.

Pitate se što će vam to. Pa ženama će svakako koristiti jer smanjuje i pegla bore, koža postaje meka i mladenačka, a ulje je tako kvalitetno i nježno da za razliku od svih drugih biljnih ulja može ići direktno na kožu. Naravno osim ako nemate baš super super osjetljivu. Hidrolatom se mogu tretirati povređena mjesta na kože, bubotke, ranice i slične poteškoće, masirati bolne zglobove i mišiće, ali ja ga koristim prije nanošenja kreme jer fino daje licu potrebnu vlagu. Krema je također od Smilja ali od macerata, sama sam ju radila i koristim ju već godinama i presretna sam da ju imam. S tim da je još bolje raditi svoje kreme baš sa pravim uljem.
A muškarci se često tuku, pogotovo na nogometu, a za bolna mjesta ulje i hidrolat Smilja je zakon! zubo

Uostalom pročitajte cijeli članak na portalu "Okusi" za koji često pišem recepte LCHF prehrane i poneki kruh koji tamo ne spada ali djeca vole, a majka zna napraviti.


Da ne ostane samo na tome, evo vam i cijenik koji se u tekstu ne spominje.

Ovo je smilje sa Ekološkim Certifikatom, prvorazredne kvalitete.
Uz njega moguće je rezervirati i nefiltrirani Hidrolat.

Cijena Ulja je:
za 5 mililitara - 150 kuna + poštarina (uključen PDV)
za 3 komada poštarina je besplatna
za 5 komada dobijete jednu bočicu gratis

Cijena Hidrolata je:
Najmanja količina je 2 litre
1 litra je 138 kuna (uključen PDV)+ poštarina

Ovo su cijene sa velikim popustom što ćete i sami vidjeti ako se krenete raspitivati o cijenama.
Zato ako poželite biti zauvijek mladi, sad vam je krajnji čas pobrinuti se za to.
Jednom kad se upoznamo uživo biti će vam sve jasno jer ja nemam bore i koža mi stoji kao da mi je bar 15 godina manje. naughty


Primamo prednaruđbe.
https://www.facebook.com/ImmortelleAdria/
info@iadria.com


Post je objavljen 26.05.2020. u 12:25 sati.