Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SRUŠILI SU U OPĆOJ BOLNICI U BJELOVARU, UPRAVNU ZGRADU GDJE JE RAVNATELJ BIVŠI BOLNICE MIROSLAV ČAČIJA, UKRAO 80 MILIJUNA KUNA, SAMO DA PRIKRIJU TRAGOVE A NA TOME MJESTU GRADE NOVU ZGRADU...
SRUŠILI SU U OPĆOJ BOLNICI U BJELOVARU, UPRAVNU ZGRADU GDJE JE BIO BIVŠI RAVNATELJ BOLNICE MIROSLAV ČAČIJA, KOJI JE UKRAO ZA SEBE 80 MILIJUNA KUNA DA PRIKRIJU TRAGOVE NA TOME MJESTU SADA GRADE NOVU BOLNIČKU ZGRADU... ČAČIJA JE POSLIJE POSTAO SA DVA MANDATA ŽUPAN BJELOVARSKO-BILOGORSKI.
ISTO TAKO NA TOME MJESTU SU SRUŠILI MRTVAČNICU I PATOLOGIJU I VELIKU GARAŽU ZA AMBULANTNA VOZILA, DA SAKRIJU GDJE SU NELEGALNO DOVOZILI MRTVA TIJELA, ODNOSNO LEŠEVE, I MASOVNO IH TU DRŽALI,.., A POSLIJE VEĆINU NJIH SU SPALILI U PAULOVAČKOJ CIGLANI, KOJU SU ISTO SRUŠILI, DA PRIKRIJU SVE RATNE TRAGOVE I ZLOČINE OD 1991., DO 1995. GODINE.
JA NE PRIČAM LAŽI, NEGO JA GOVORIM VELIKE ISTINE... TI SRUŠENI OBJEKTI GODINAMA SU BILI U DOBROJ FUKCIJI I STANJU, I NISU BILI DOTRAJALI, DA BI IH SE TREBALO RIJEŠITI NA TAKAV NAČIN, ODNOSNO, DA SE STVORE OPET NARODU NEKI NOVI NEPOTREBNI FINANCIJSKI TROŠKOVI OD 272 MILIJUNA KUNA.
NAROD ŽIVI U OGROMNIM LAŽIMA I NE BUNI SE. CENZURU PROVODE BIVŠI PARTIZANI I KOMUNISTI, POLIT-BIRO, UDBA, KOS I KOMITERNA...


---------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.05. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5435.


Post je objavljen 24.05.2020. u 12:01 sati.