Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Severina i Rade

Danas ćemo pisat o Severini, i Radetu

Ka šta san priko nekoliko puta reka, meni je u stvari ža Dotične, koja je u nekom krajičku svijesti ostala uvik prerano razvijena djevojčica koja je sidila sa prijama na zidiću priko puta pošte.

Iskreno mislin da niko nije zaslužio to šta je ona proživila i prožvljava, a sve zbog katastrofalnog izbora muškaraca i odnosa prema njima.

Ko zna možda je razlog tome i odsustvo oca u njenom životu, ali u svakom slučaju, zlostavljanje i ponižavajući odnos koji je dotična doživjela u svom životu, u ničemu ne mogu imat uporište, ni opravdanja, čak ni u njenim pogrešnim odabirima, koji su neupitni.

Sve to skupa, sva ta zlostavljanja, poniženja i ljubav i prijateljstva iz koristoljublja, od popularne pjevačice, kojoj bi bila nužna psihološka pomoć, su stvorila luđakinju, koja na valu podrške, kojekakvih marginalaca, drugih frustriranih žena, i organiziranih sisača državnog novca organiziranih u feminističke, gej i spasi me udruge, ne zna kud udara.

Možda je zadnji trenutak kad je estradnoj djelatnici bilo pomoći, bio kad je sa ostalim idiotima štrajkala za prava poremećene majke otmičarke, možda je tada trebalo estradnoj umjetnici i svim onima koje misle da im to što su majke daje pravo da zlostavljaju vlastitu djecu, reći odjebite glupače, pravo djeteta je iznad svih ostalih prava, dijete nije stvar ni vaša svojina.

Međutim svjedoci smo i ovih dana da estradna umjetnica, iako joj je sud naložio drugačije, prostituira vlastito dijete po enternetu, prkosi sudu jer misli da tako prkosi i ocu svog djeteta, i tako sama sebi u svojoj neizmjernoj gluposti, radi štetu i daje argumente da svom bivšem partneru, kojeg je sama odabrala, da joj oduzme roditeljsku skrb u potpunosti.

Na koncu ostaje gorak okus, gledjući eminentnu umjetnicu kako se poput gomile drugih razvedenih žena, ponaša ko retardirana glupača koja više mrzi bivšeg muža, nego što voli vlastito dijete.

Lijepo je da se praksa na sudovima mijenja, i da se više vodi računa o interesu Djeteta, samo da to postane široko primjenjena praksa, jer previše djece je ispaštalo s ludarama, koje misle da ako su dijete rodile, da je isto njihova svojina i najbolje oruđe za obračun s bivšim partnerima.

Rade je velikosrbin koji se pretvara da je Jugosloven, koji se prostituiše za hrvatske kune.

Post je objavljen 24.05.2020. u 11:25 sati.