Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nebo sateliti

Danas ćemo zato šta ste bili neozbiljni pisat o bezobrazluku.

Uzet ćemo za primjer blogericu jedan manje pet koja je mrtva ladna ne trepnuvši apostrofirala blogera Jelena kao ultimativnu mušku facu na blogu, i to iz nekih drugih razloga.

Upravo ta formulacija iz nekih drugih razloga je kukavičje jaje podmetnuto nama braćo i sestre blogeri.

Da je rekla recimo da Jelen ima najbolju frizuru to bi riješili sa tubom neostika čas posla, ali avaj perfidni ženski um je ostavio otvorene bokove svojom nesugestivnom formulacijom, za taktiku udri po Jelenu, di god uvatiš.

Dotle simpatični kolega Jelen koji je nepravedno optužen od strane mračnih sila bloga da leta okolo satelitima i naganja Bambija, krajnje nedužno kontemplira o tome kako je sudbina čovjeka kao jedinke određena time da se služi nečim što niti u potpunosti ne razumije, a pogotovo nije u stanju kontrolirati, i to otkad je prvi grom puka u stablo i zapalija vatru na svekoliko čuđenje prisutnog homo erectusa.

Dakle ni nakon toliko vremena čovjek nije u stanju kontrolirati munje i gromove koji su daleko jednostavniji fizikalni procesi, koji se pretaču u kemijske, nego oni za koje je isti taj čovjek uvjeren da im je suvereno ovladao.

Nego jeste li vi primjetili kad se Blogeri najviše uvrijede.

Nikad se niko nije uvrijedio kad im lažete da su talentirani ili pametni, to stoički podnesu.

Nego da se vratimo na temu, dakle općepoznato je da ni Trojanskog rata ne bi bilo da Helena nije prodala priču onom Parisu šta se zove ka istoimeni keks, šta mislite šta mu je rekla, pa zna se, da jon je muž Manojlo kreten, i da je zapušća, i da Se Tako osjeća prema njemu iz drugi razloga.

Jednako tako je i ona Merlinka šta je gradonačelniku Mili i onom Kennedyu pivala hepi brzdej tu ju, šapćala onom buzdi ĐoneFitzgeralde, aj pokaži mi raketu, pa je onda zeru vrtila te rakete, i zamalo nije izbija treći svitski rat, pa kad se Kennedy usra, da će ga uvatit Žaklina, šta je rekla Merlinka, rekla je da Žaklina nema pojma o drugim razlozima, i da
Se njon jedino bilo važno udat.

Braćo i sestre svjedoci smo iz povijesti da su žene opasne, jer nakon priče o drugim razlozima, neminovno dolazi izjava, znaš ti dobro šta mi je, kad to čujete, nema nan druge, neko skrivat se od satelita kako god znamo.

Post je objavljen 23.05.2020. u 07:32 sati.