Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Novi prehrambeni režim

Gle kak za sve u životu postoji prvi put.

Prerujem danas ormar za krasnim trapericama koje nisam dugo nosila. I nađem ja traperice, kadli op - ne mogu ja njih majci zakopčat. Navukla ih jesam, al šlic odbija suradnju. Ne da se zakopčat i gotovo. Tu sam ja malo i u šoku jebote; nije mi se to desilo al nikad. Dobro, je...jedan jedini put prije fiju godina kad sam bila trudna. Tad i nikad više.
Pa se sjetim kojekakvih prejedanja o kojima sam još išla i pisat. Pečenih jaja, ajvara na kukuruznom kruhu, graha i kupusa, japanskog vjetra i dunavskih valova, kokos kiflica i gibanica, sendvićaka, zdenka sira, čipsa, kiki bombona i kojekakvih gluparija pojedenih u nedoba. Normalno večeram i onda popijem šlaftablete pa me uhvati šizoidno cijepanje pa idem još nešta malo poglodat, i natrpam se ko da sam iskopala četri tone ugljena. Pa ak se probudim u pola tri opet rujem po frižideru, šest upala sinusa sam dobila od kopanja za tartarom i majonezom za drljat na kruh.
E pa od danas stupa na snagu novi režim. Dakle - nema žderanja uopće. Poslje osam navečer grickam grančice celera i pijem šest litara vode da napunim taj proždrljivi želudac. Šta otprilike znači i da trebam stavit kateter, da ne spavam na vece školjki. Na frižider i vrata od špajze idu lokoti, a ključeve nosim točno u dvadeset nula nula preko susjedi i zabranjujem joj da mi ih da prije osam ujutro. Zajedno sa ključevima predajem joj i sikiru, da ne dođem u napast razlupat sikirom frižider il vrata od špajze u pola tri. Ko će stalno kupovat bijelu tehniku i mijenjat stolariju, eto dodatnih troškova koje nisam ni planirala. Jedem samo hešteg jakozdravo, znači otprilike ništa. Jednu mrkvu na tri obroka i tri lista špinata da se nagradim šta sam disciplinirana.

Ako nema objava od sutra, znači da sam se zanesvijestila od gladi. Pa ko bude slučajno u prolazu nek pređe prvo kod susjede po sikiru i ključeve od jebenih lokota, pa onda k meni pootključavat lokote da mogu izvadit još jednu mrkvu i pojest, da se malo isporavim.
Jebalo me žderanje damejebalo.

( photo by Hina Zdravlje )





Post je objavljen 22.05.2020. u 22:57 sati.