Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

vok

jesan ja lipo reka kad je počela ova korona da nije svako zlo za zlo, jer da će se ljudi posvetit zaboravljenim vrijednostima, i evo ti ga na, nilad više blog chefova nego sad, ako izuzmemo dražena znanog kao grunf koji sebe zove grogi i čarapice travarke.
za mene se zna da znan spremit nedjeljni meni ozbiljnih jela i to je to, predjela, startere i finiše ne računan. starter zna spremit svaki vlaj, a za finiše je zadužena velika v.

kako je anči danas spremila artičoke sa bobom iziritirala me sa onin javorovin sirupon pa san joj napisa da ću objavit post o voku kojeg san danas sprema, ali avaj, blog je bija nešto ukurcu pa nisan moga to napravit ap tu d'tajm nego evo sad. inače, javoro sirup u artičoke??? jebate, anči to moredu radit samo oni ameri koji i u picu stavljaju ananas, bože me prosti kodnas se i u pučkoj kuhinji bolje jede, ili recimo oni englezi, otkad su otkrili cukar sve šečere osim čaja, njega piju s mlikon, bože sačuvaj.

daklem, voksadržaj na pijatu. piva je tu da ispravi sliku


i, sa bi neko moga reč, pičkin dim, neš ti voka filozofije, eee al nije tako, nemoš sve utrpat u tavu istivremeno, onda opet ako imaš dvi vrste mesa, klempu i kokošanel ka ja, nemoš i popržit istovremeno i da sve u konačnici nebude sirovo a jestivo, kapula i karota se neračunaju one samo stvaraju podlogu, a paprika mora ostat al dente, za one koji neznaju šta je to, to je da van hrska pod zubin, začini nisu komplicirani, soja sos, kurkuma, đumbir i papar, odokarivno, slol po difoltu, a ne tamo neki javorov sirup, nebi ni znali za njega da kolumbo nije otrkrija ameriku. aj prijatno.

Post je objavljen 22.05.2020. u 21:05 sati.