jesan ja lipo reka kad je počela ova korona da nije svako zlo za zlo, jer da će se ljudi posvetit zaboravljenim vrijednostima, i evo ti ga na, nilad više blog chefova nego sad, ako izuzmemo dražena znanog kao grunf koji sebe zove grogi i čarapice travarke.
za mene se zna da znan spremit nedjeljni meni ozbiljnih jela i to je to, predjela, startere i finiše ne računan. starter zna spremit svaki vlaj, a za finiše je zadužena velika v.
kako je anči danas spremila artičoke sa bobom iziritirala me sa onin javorovin sirupon pa san joj napisa da ću objavit post o voku kojeg san danas sprema, ali avaj, blog je bija nešto ukurcu pa nisan moga to napravit ap tu d'tajm nego evo sad. inače, javoro sirup u artičoke??? jebate, anči to moredu radit samo oni ameri koji i u picu stavljaju ananas, bože me prosti kodnas se i u pučkoj kuhinji bolje jede, ili recimo oni englezi, otkad su otkrili cukar sve šečere osim čaja, njega piju s mlikon, bože sačuvaj.
daklem, vok