Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

Marketing

Mozart i ja, novo normalno !

Jutros sam skužila da mi YouTube na početnoj stranici izbacuje samo uspavanke za bebe. Mozart uspavanka za brain development ... ha, kakva majka ! Samo najbolje jel? Hehehe
Imam sreću što mala kornjača zbilja uživa u tim skladbama i zbilja ju umire ako ju muči nešto i zaspe bez problema. Brain development ... hmm to tek istražujem iako čula sam još prije da zbilja ima smisla to sa klasičnom glazbom i razvojem tako da ne može odmoć!

Nekada sam sate i sate provodila na YouTube-u istražujući nove, alternativne bendove. Znala sam pronaći čuuuda koja bi s vremenom postala komercijalna (što je za njih super jel) i onda kada bi meni već dosadile njihove stvari bi ih počela slušati na radiu u autu. Što bi se reklo imam dobro uho ... Koliko me to veselilo ne mogu vam niti opisati ... obožavala sam pronalaziti nove favorite, slušati neke nove stihove, glasove, aranžmane ... obožavala sam glazbu. Obožavam i dalje ali već neko vrijeme nemam vremena za nju kao što sam nekada imala.

Šteta što D. ne zna svirati gitaru. Nije nikada bio taj đir. Što je skroz čudno jer to je uvijek bio moj đir. Zapravo meni su se uvijek sviđali dečki koji su bili u tom điru. Gitara, alternativa, pjevanje ... brutala od glasa i neki novi glazbeni smjerovi. To je bio moj đir. U tome sam uživala. I onda dođe moj D. kojije sportaš. Veze nema s glazbom ili gitarom. Šteta. Imala sam ideju nekako ga potaknut da nauči ali odustala sam. Zašto bi ga na taj način modelirala ? Nema smisla ... ionako sam prezadovoljna s ovim kakav je, a glazbenici neka mi ostanu ona tajna maštarija !

Bio je jedan .... onaj jedan koji je uvijek ta iznimka koje se prisjećam. On je svirao. On je filozofirao. On je pjevao. On je bio tako drugačiji. Uživala sam u njegovim trenutcima prebiranja po žicama, ne znam imao je taj neki stil koji je dopirao do najdubljih kutaka moje duše. Kao da živim u filmu. Sada se mogu vratiti u te trenutke i osjetiti sve kao prije. Ne znam, da ovo čita i da se prepozna u rečenicama tko zna što bi mislio o meni. Bilo je to davno. Bilo je kratko. Završilo je! Meni i dalje golica maštu, ali onako bezopasno. Bit će mi vječna inspiracija. Vječno sjećanje na dio života kao iz filmova. Ima nekoliko pjesama koje i danas pojačam najglasnije u autu kada se vozim noću gradom. Vrate me u trenutke divljih vožnji u sitne sate. To je moj kriptonit. Sjedni me u auto, pusti mi glasno neke dobre stvari i vozi do beskonačnosti ... tu me imaš sigurnjak !!

Nadam se da će baby K. doživljavati glazbu kao i ja. Nadam se da će ju umjetnost doticati. Nadam se da će biti takva osoba koja ima bujnu maštu, koja vidi stvari koje drugi ne vide i koja će sama smisliti sto scenarija od samo jedne riječi, jedne skice, jednog tona ... to je lijepo. Tu se krije ogroman svijet ... onaj imaginarni .. najdivniji! To joj želim !

Ponovno je vrijeme za Mozart brain development uspavanku ! Ne znam hoće li te njene uspavanke djelovati i na mene i D. ... to bi bilo korisno ! Hahahaa

Laku noć ljudi !

Post je objavljen 20.05.2020. u 20:36 sati.