Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Misaoni čvor


Da li vam se nekada desilo da učinite grešku pa ju krenete odmah rješavati, bez da ste razmislili u čemu je greška i kako ju riješiti. Krenete "na prvu" u krivom smjeru, zapetljate se u mislima i više nema izlaza ...

A kako to izgleda kada se isti tren zapetlja dvoje ljudi u jednoj greški.
Uvijek kada Draga objavljuje novi post nazove me i kaže da će objaviti. Pričekam da ona napiše prvi komentar i odmah ja ostavim svoj. Jučer nakon što je objavila novi post, a dok sam čekao da objavi i komentar, pročitah o čemu je pisala, ostavih par riječi da mi nitko ne može upasti dok čitam post i razmišljam šta napisati i krenuh čitati. Upalo mi u oko da je na jednom mjestu slučajno izostavila jedno "ć". Pomislim kako je glupo da ju zbog toga zovem, kada to mogu i sam ispraviti. I tu je sve počelo ...
- Zove me Draga i pita: Jesi ti u mome editoru?
- Jesam, samo sam htjeo ispraviti jedno slovo da te ne zovem bez veze ...
Vidjeh u editoru da je ona to već ispravila i na brzinu izađoh iz editora. Bili smo istodobno u editoru ...
- Šta si mi to napravio od bloga???????????
- Pa baš ništa nisam dirao osim tog jebenog slova "ć".
- Uništio si mi Blog, čitava margina je u banani, svi su se tekstovi izgubili i sve je poremećeno ...

Smrznuo sam se od muke. Kako se to moglo dogoditi? Pa baš ništa nisam dirao u html-u
Ni ona ni ja nikako da pronađemo u čemu je problem.
Skratit ću kroz šta smo prolazili ... Skinuo sam njen html i stavio ga na svoj probni blog. Stavim njen boks i na margini je sve vidljivo!!! Pa koja je pizda materina da se tekst na margini ne vidi na njenom blogu, a na mome je vidljiv???



Nakon još dosta zajebancije i na njen savjet stavim za probu i post koji je objavila i margina se odmah izgubi!!!! Skoro istovremeno zove me Draga da je našla problem: Greška kod linkanja slika u postu!!! Da nije ona vidjela vjerojatno bih i ja došao do toga kada sam vidjeo da je zapravo post uzrok problema.

Za sve je odgovorna jebena brzina kojom smo skočili kada je primijećena greška. Istovremeno smo reagirali eksplozivno na grešku, umjesto da smo na miru razmislili. Da ja nisam išao ispravljati Draga bi primijetila na vrijeme da ima problem sa stupcem i znali bi gdje tražiti uzrok... da nismo istovremeno bili u editoru i da to nismo uzeli kao uzrok greške, sve bi riješili bez problema. Jedna sitnica uzrokovala je totalni zastoj u radu sivih vijuga.




Post je objavljen 19.05.2020. u 17:57 sati.