Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobar dan dragi ljudi wavewavewavecerek

Biti ću vrlo kratka. Znate kakvom se zdravstvenom situacijom nosim pa se onda tako trebam i prilagođavati novom stanju. Od kako sam s tim karcinomom u vezi nut trudim se što više jesti zdravo naravno potpomognuto i stalno kvocanje moje mlađe kćeri Sarah. Kako se to sve nekako dogodilo i ona sama je odlučila promjeniti prehranu potaknuta mojim stanjem i usmjeravati mene što bi bilo dobro da jedem. Krenula sam sa smoothijima. Svako jutro prvo nam svima napravim smoothie i to je odmah za dobro jutro. Jednostavno od kada pijem to ja sam puno drugačije - na bolje naravno. Kako mi otpadaju kosa ,trepavice ,dlake svih vrsta još uvijek (nokti za sada više -ne-) doista sam se okrenula na glavačke s prehranom.Sve što sada i otpada obnovi se , imam više energije i bolove bolje nosim.
Ne znam kako da kažem a da to ne zvuči glupo kad čitate ali fakat postala sam si lijepa kao nekada, nemam više sivu boju kože, kosa mi se hrabro drži iako mi hormoni ne rade isto tako i nokti, o probavi da ni ne govorim- to je bila živa koma a sada je to onako kako treba biti. Sigurna sam, tj ja sam vam dokaz da sigurno dobijete energiju, ljepšu kožu, kosu ,nokte,probavu... trebate biti ustrajni i sami ćete primjetiti promjenu na sebi . Sarah je otvorila svoju stranicu na Youtube-u i Instagramu . - gogoo zna o čemu pričam cerek
Rado vam svima preporučujem da se pridružite i uživate u receptima kruhova,kolača ,smoothia i svega nečega.
Možda nađete nešto za sebe- ja svojem tijelu pružam zdrave stvari i ono meni sada vraća na meni najljepši način a to je sjaj u očima i natrag je vraćena ona sigurnost u mene samu.


Malo ću vam poslati tih njezinih uradaka pa eto s obzirom da želim iz srca da se svi super osjećate kao ja i ako želite otiđite na njenu stranicu pa pogledajte recepte.Od srca vam svima želim ZDRAVLJE jer kada ga imamo sve drugo se posloži .




Stranica na YouTube i Instagram - Healthy&happi by Sarah ; Sarah Vuger




izdvojila sam neke slikice













Danas se pakiram i ujutro pičimo na RAB - sve vas pozdravljam i idemo daljewavewavewave










Post je objavljen 18.05.2020. u 14:12 sati.