Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


- Ako uistinu ljubiš Gospodina primit ćeš raskošno bogat dar: Duha Svetog koji te čuva, nadahnjuje i vodi. I zahvalnost je dar Duha Svetoga. (knev 6a vaz)
- Hvala dragom Bogu sto vas je poslao u moj život.
- Bog vas čuva.
- Amen
- BVb+
- Amen
- Božji blagoslov
- Ovo mi je posla moj prijatelj isusovac, pater Luka, pa ti, evo, prosljeđujem. Nekako u isto vrime imali smo prometnu, ali je on, na žalost, osta nepokretan, pa evangelizira preko ssm-a. Uvik me se siti i uvik se jednako volimo, još od osnovne škole. Sidili smo u istoj klupi. Nije bija baš neki đak, tako da san ga uvik šlepa, ali s radošću. Drago mi je da je živ. I još nešto. Kad pričam s tobom, uvik mi brzo prođe vrime, a i to je valjda znakovito. Laka ti noć- i On te čuva. Znam to.
- Hvala vam pater Luka, lijepi pozdrav iz Velike Gorice
- Hvala vam Pater Luka od srca, neka vas Duh Sveti vodi u svemu, lijepi pozdrav iz Splita.
- Dođi Duše presveti... Hvala.
- Laku noć iBb.
- Hvala!
- Duh Sveti je dar koji nas vodi pravim putovima do Svoritelja. Svako dobro.
- O DRAGI ISUSE, NAŠ DRAGI P.LUKI, MOLIM Te, pomoli se za moje koljeno-veliki problem ... HVALA HVALA HVALA!!! ZAHVALNA …
Dragi patre! Puno hvala na SMS propovijedi-misli vodilji za nedjelju i tjedan. Preporučam se u Vaše molitve. Ovaj i iduci tjedan imam 2 selidbe koje radim volonterski siromašnima u nevolji, pa mi treba svaka molitva za psihofizičku snagu.
Hvala Vam od srca i lahku noć! …
- Bogu hvala i slava
- Bog Vas blagoslovio!
- Btb, hvala ti, od srca na orginalnom knevu. Ln, odmori se...
- Fala!

Post je objavljen 17.05.2020. u 07:47 sati.