Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

PSIHIČKI I MORALNO STE NAKAZNI I BOLESNI, KAD VAS PREDSTAVLJA TAKAV ŽUPAN KOJI NEMA VEZE SA BJELOVARSKO-BILOGORSKOM ŽUPANIJOM.



PSIHIČKI I MORALNO STE NAKAZNI I BOLESNI, KAD VAS PREDSTAVLJA TAKAV ŽUPAN KOJI NEMA VEZE SA BJELOVARSKO-BILOGORSKOM ŽUPANIJOM.

Mi na čelu županije nemamo sposobnog i pametnog čovjeka, već imamo pravog demagoga, i uhljeba... Sve gospodarske grane su se osušile, i tako stagniramo iz godine u godinu. Damir Bajs je stao na vrh lokalne vlasti u našem kraju, i vrlo lako je prisvojio svu vlast i sva prava da samostalno odlučuje , jer narod je "ništ koristi". Nitko ne pita Bajsa za njegove rezultate. Ali zato imaginarni župan odlučuje kako će raja živjeti.

Narod je prodao svoju dušu i zaveden je trivijalnim stvarima, i to traje već godinama. Masa naroda je pretvorena u kukavičluk i poltronstvo... Gledam (13.05.2020.) ispred svoje kuće na Đurđevačkoj cesti u Trojstvenom Markovcu - Bjelovar, kako Damir Bajs se vozika oko 20,05 sati, sa novim đipom BJ-777-HV, i sakriva se, odnosno spušta glavu dolje, da ga ne vidim. Nisam ja naivan, kao ova glupa raja, da ga ne upitam za prokletsvo u kojem se naša županija nalazi.

Bajs podmićuje novinare i njihove medijske kuće, podmićuje udruge,.., i tako sve redom. I svi oni moraju šutjeti i ne smiju progovoriti o lopovlucima od župana. Bajs vrši ništavnu vladavinu od koje narod nema ništa. Jedino imaju koristi Bajs i njegova svita i licemjeri... Bajsu treba dodati svu krivnju za mnoge gospodarske i ekonomske promašaje, i pljačku županijske kase, koju jedino puni sirotinja.

Bajs je lako prisvojio svu vlast i pravo, kad nemamo zrele i odlučne ljude u glavi. Mistifikatorski i imaginarni župan nije nikada obišao "totalno" sva napuštena sela i gospodarska imanja i farme... A ima ih na Bilogori oko 50-tak gdje gotovo nitko ne živi. On ništa nije poduzeo da devastirana od rata i napuštena, sela nakon 25 godina zažive... U svoja četiri mandata nije ništa učinio, i opet Bajsa izabiraju na prevarnim izborima. Ovaj narod je umno bolestan kad mu to sve dopušta.

---------------------------------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 14.05. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5430.


Post je objavljen 14.05.2020. u 16:06 sati.