Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ogovaranje i dražesni pupoljci svibanjski

Eto idu pomalo i svibanjsko prebrojavanje totalitarizama, moglo je do duše proć i malo mirnije ove godine da nije bilo slučajnog idiota, koji se svjestan da mu je nasljednik na čelu partije totalni kreten, uključio u predizbornu kampanju.

Zapanjujuće je kako to nikome od progresivnih snaga ne smeta, nekako im to kršenje demokratskih standarda kad su levičari u pitanju dođe prirodno ko disanje pa eto nema ni usplahirenih postova ni zgražanja nad postupcima slučajnog precjednika, a niko nije ni primjetio kako je isti podbuhao.

Eh ka da je lako bit progresivan.

Slučajni predsjednik bi kao dugogodišnji čelnik projugoslovenski orjentirane partije puno više napravio da se odrekao zločinačke komunističke ideologije, i svih njenih simbola.

Njegov primjer bi trebali slijediti, čelnici stranke koja njeguje velikosrpsku ideologiju, odreći se iste i svih njenih manifestacija.

U tom slučaju bi se sigurno raspustile i te silne ustaške organizacije.

Jeste vi vidili koliko je luđaka po blogu, ko zna biće nisu mogli kod doktora, za vrime te korone.

Stvarno su pederi ti psihijatri, ostavili su ih nama da se jebemo s njima.

Čudo je ta liberalna demokracija, svi silni teoretičari zavjere, ogorčeni protivnici, Elona Muska i Billa Gatesa, i borci za ljudska prava i slobode su ka zadnje pizde čučali doma i grintali po enternetu, a onda kad su ih diktatori pustili da mantaju okolo, onda su krenuli protestirat.

Zašto se u stvari fašizam svako toliko pojavi, zato jer su borci za slobodu šupci, koji bi uvik da se za njihovu slobodu izbori neko drugi, svo ponosni nositelji Majice sa Će ge Varom bi se da neki novi Hitler pojavi odma pridali ka i zadnji put i čekali da dođe neki divljak s mudima da ih oslobodi.

Vidiš na tu temu bi se moga snimit povijesni spektakl Planeta šupaka.


Post je objavljen 11.05.2020. u 19:55 sati.