Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Druga priča

Večer prije odsudnog boja, za osvajanje mogućnosti da se predstavlja Hrvatsku, na svenarodnom natjecanju u obrani i zaštiti, ja sam spavao s neprijateljem.

Ajmo po redu, prvo smo bili na ručku, pa smo onda nešto blebetali, i onda je došla crvenokosa, pa su ove naše nešto frktale, i onda smo nas dvoje otišli u grad.

Malo smo mantali okolo, pa smo pljuvali s mosta, i onda smo išli u luna park.

Tamo smo se vozili u peglama, a neki cigo, koji je sigurno bija rođak od onoga s gitarom od Sarah be je stalno nešto dobaciva crvenokosoj pa san ga ja tija prokinit.

Onda smo išli na streljani di je puška zanosila u desno, šta san ja odma snimija pa san jon upuca medu velikoga, i onda je bila sritna ka malo Dite.

Posli smo vadili duvan iz one mašine, pa nismo uspili, nego smo išli na kiosk i tamo kupili, pa smo opet išli na most pušit i bacat ćikove u rijeku.

Onda me je ona pitala iman li curu, pa san ja reka da neman, a ona se zajebavala i rekla da kako taki frajer a nema curu, pa san ja reka da šta će mi jedna kad mogu imat sve, to san negdi u nekoj knjigi bija pročita, neki lik šta je bija faca je to reka.

ona mi je rekla da ne pričan gluposti, da žene ne volu one koji se preseravaju, ja san njoj tija reć da ona nije žena, jer da žene imaju krpu od faksa oko glave, ali nisan stiga jer se ona navalila ljubakat.

Ja nju nisan pita ima li momka, jer san u onoj knjigi di je oni frajer ono reka, pročita da se sa ženskima nikad ne priča o drugin muškarcin, nego in se samo govori šta bi volile čut, pa san joj reka da kad bi mi ona bila cura da me druge ne bi zanimale.

To jon je bilo masu drago, i rekla je da nećemo cilu noć ić u hotel, jer su tamo svi, a da ona ne želi bit sa svima nego samo s menon.

ja san reka dobro, pa smo se spustili do rijeke, di je bila neka klupica, i tamo smo se ljubakali, pa je njoj bilo ladno, i ja san jon da svoju jaketu pa san se zeru smrza, ali mi je bilo lipo s njom, samo smo brbljali smijali se i ljubakali, i tako sve do jutra kad je tribalo opet ić natjecat se.

Post je objavljen 11.05.2020. u 10:37 sati.