Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Gasi enternet

Jebate sve snage san uložija u obranu od teorija zavjere, ali kad san čuja da je Bill Gates zabranija pivat Toniju Cetinskom, na radio Dravi, zato šta Toni neda da ga cijepe i čipiraju, i mene je slomilo.

Mislin ono kad Čovik malo bolje promisli ovi s ljudima gušterima, sa kapama od aluminijske folije na glavi, koji se nemilo boju chemtrailsa i pet ge mreže, su jednako pametni ka oni, šta tvrde da je homoseksualnost blaženo stanje, i da svaki bloger koji dovoljno jako želi more postat blogerica, ili kao oni šta pričaju da je Isus bio Srbin.

Ne znan šta će sad moja frendica Julka, koje opet nema, ako jon još zabranu one Joksimoviće, ona bi mogla uzet šurikene, patka, zlaju, garu, i ostale i ka ona Dorothy krenit na Billa Gatesa.
Da jadni Bill zna šta mu se sprema, ovaj čas bi nazva Tonija Cetinskog i ispriča se.

Ne mogu se u ovom trenutku ne sjetit velikog hrvatskog mislioca Siniše Vuce koji je čuvenoj mafijašici, mami Cetinski, reka šta ti Oćeš jedan sin ti se bode u venu a drugi u guzicu.

Ja mislin da bi umjetnik i mislilac Siniša jedini u ovom trenutku moga spasit projekt prijestolnice kulture, i organizirat boks meč između čovika i koze, uz neizježan nastup Generala Vasilija Mitua i Živog blata.

Na kraju bi naš idol Siniša moga performisat egzorcizam i popišat se na petokraku.


Post je objavljen 10.05.2020. u 09:53 sati.