Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ogovaranje i sensibility

Na enternetu za razliku od vako zauprave, postoji mogućnost spajanja nespojivog.

Tako recimo moremo nać dva idiota koji inače nema šanse da bi komunicirali, jer misle jedan za drugoga da su idioti, i obadvojica su u pravu, kako samo šta ne popušu jedan drugome.

Evo i kod nas na blogu smo svjedoci simbiojoze raznih vrsta idijota, koj se idilično posjećuju, komentarišu, ostavljaju uzrečice, citate, mudre misli, pa ne bi bilo čudno da recimo jedan idiot meti selfi svog piše, a da mu se onda ostali idioti divu.

Kod idiota jedino nikad nećete naći, kisiće, pusice i tako što jer idioti su po službenoj dužnosti nadrkani.

Kad bi socijološki analizirali koje je to vezno tkivo koje raznorodne idiote koji bi inače bili suprostavljeni, dovodi u to stanje gotovo nirvaničme harmonije, došli bi do zaključka, da poticaj dolazi izvana, i mogli bi ga kolokvijalno nazvat, zajednički neprijatelj.

Dakle zajednički nazivnik je mržnja.

Iako zvuči pomalo prejaka riječ, ne smijemo zaboravit da što je čovjek gluplji to su negativniji osjećaji koje emitira.

Evo recimo u skupini koja ne podnosi vašeg omiljenog blogera, nalazi se i najgluplji primjerak koji egzistira na ovim poljima od snova, i on sa svojim bezgraničnim idiotizmom daje štih, cilon grupi, koja se tako postepeno sve više idiotizira.

Zato je važno da se pojedinci koji se zateknu u nekoj takvoj skupini, realno sagledaju stvari i zapitaju se šta ja tu radim, kako sam se našao među ljudima za koje mislim da su idioti, misle li oni isto o meni, i jesmo li i ja i oni u pravu, važno je da priznaju sebi da im je sa ostalim idiotima u skupini zajednička samo mržnja.

Braćo i sestre, osvrnite se, spasite svoju besmrtnu dušu, vaš omiljeni bloger je uvijek tu da vam skrene pozornost na to da se družite s idiotima.


Post je objavljen 09.05.2020. u 15:35 sati.