Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Sunčani Gorski kotar





Bili smo jučer na planini, vidi se tko je najviše guštao. Na kraju smo dobili nešto boje i od sunca. Iako je ručak bio odličan ja baš nisam bio od apetita i ostalo mi u zdjelici.
Zatim smo se nas dvojica izležavali, ja proučavao ogoljeli javor, maslačke,koprive i divlju trešnju, drugarica malo ležala, malo kopala. Kad sam se vratio desetak poruka u teamsima čim sam upalio laptop, hej ljudi, meni je počeo vikend, i na kraju sindikalni mail o sprovođenju e referenduma o ponudi vlade o zamrzavanje plaća, to bih trebao sprovesti odmah na početku idućeg tjedna, svi sve rade da nam zeznu i vikend.
Jutros me Jin neobično rano budi, vidim nevolja, nema ni tuširanja ni brijanja, jurimo vani. Sraćka mu je, mislim koji vrag, pazimo da sva hrana bude svježa. Zatim jede velike količine trave, zagonetka se povećava. Na kraju jadni pas povraća i vidi vraga, kukuruz. Dok smo se mi opuštali on je očitom ulovio trenutak i dohvatio se zdjelice u kojoj su bili naši ostaci od ručka, znamo da to ne smije, al eto, desi se. Sad ponovo spava, bolje je.
Vjerojatno ćemo i danas gore, sutra navodno najavljuju kišu i u tom slučaju idu pripreme za nastavu...



Post je objavljen 09.05.2020. u 10:40 sati.