Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ogovaranje i karijera

Osim frustracija koje proizlaze iz nedostataka talenta, razlog za porazno stanje na našem blogu, koji se toliko srozao da sam ja daleko najpopularniji bloger, je i neuredan seksualni život.

Evidentno je naime da je ta nejebica poharala blog gore nego Korona vaseljenu.

Sve i da zanemarimo očajnike koji pulsirajuće vadžajne tražu po kazalištin i enternetima, i one kojima se više ne diže, te one koji nisu na čisto koji spol im se dopada, problem je evidentan i zabrinjavajući.

Evidentno je da nejebica izaziva loše vibracije, a ni činjenica da se vjerojatno ili gotovo sigurno na tom polju ništa neće promijenit, ni u skorijoj budućnosti, ni ikada, je poražavajuća.

Otud dolazi i ta silna pasivna agresija koja preplavljuje blog poput neke mračne plime.

A nije da se ne bi moglo, eto imamo svijetli primjer mog kolege eura, kojem blogerice šalju slike sisa ne bi li postale Top blogerice.

I sad bi se mogli zapitat što je to što vaš omiljeni bloger, kolega euro, moj prijatelj pivač, i neodoljivo šarmantni kolega Kupus ima, a neki drugi nemaju, na stranu šta smo svi Top blogeri, gle čuda, mi smo osim toga i simpatični, duhoviti, i vispreni, za razliku od vječno nadrkanih tuduma, kojima ni Braco sa Srebrnjaka ne bi pomoga.


Post je objavljen 08.05.2020. u 21:25 sati.