Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobar dan svima wavewave

Kako sam pisala o mom potresu sad ću vam i malo o karanteni naughty
Nama je sve to počelo onako u nevjerici da smo svi doma konstantno i naravno onaj mali unutarnji nemir hoćemo li opet morati trčati van iz stana- tu su i pripremljene torbe sa nužnim stvarima da nedaj bože dođe do toga- no s vremenom smo se počeli opuštati od te situacije a fokus je bio na koroni.U strahu za baku jer je ona sad najmlađa kod nas cerek .S maskama van ,rukavice ,dezinficiranje nakon ulaska u stan zbog nabavke određenih stvari 1x tjedno i tako. Sve je to lakše mislim kada imaš kuću jer nema 100 stanara koje u stvari ne poznaš a mimoilaziš se na stubištu i ne znaš tko to doživljava ozbiljno a tko ne, ali dobro mi imamo sreću da nismo na visokom katu pa brzo preletimo to stubište. Ja osobno nisam bila svjesna kakve se stvari događaju po dućanima dok nismo samo jedan četvrtak išli u nabavku i vidjeli prazne police . Prvo u jedan dućan jer nismo našli P od povrća a ni M od mesa ,pa onda u drugi koji je par metara dalje a tamo još gora situacija .Bila sam šokirana,žena ispred mene puna kolica germe ,wc papira ...Čudo, a mi izašli samo po malo povrća i piletine za baku.Bome na piletinu nismo duuugo,duugo mogli naići .Ratno stanje je bilo mala beba naspram ovog . Suprug i ja smo se dogovorili niš mi ne budemo buksali osim par flaša - doslovno 2 kom u plastici vode za piti a ovo čega bude dobro, čega ne bude bez toga se može.Nabavili smo 3 kom onih za dezinficirati ruke ,gumene rukavice i svakom po platnena maska i bog te veseli.
Kako smo stvarno ne izlazili bespotrebno van onda smo ostatku djece oko nas iz obitelji da skrenemo misli počeli sa svojim ludostima svaki vikend smo snimili video da ih nasmijemo i slali u našu obiteljsku grupu.
Bome da nas netko od psihijatrije uoči mislim da bismo svi dobili friško ispeglane bijele košulje smijehsmijeh
a ito tako da bi nas i dodatno vezali za krevete... blago rečeno mi smo šašavi 100 na sat

Prvo što smo snimili je bilo kao mi VIRTUALNO idemo u neki restoran , sve smo si lijepo složili od klope i lijepo se obukli ,i nama je to bilo LUDOOOO!!!!

Evo da vam malo predočim - i tako je to krenulo roflrofl


toliko za sada mahmahmahcerekcerekcerek budite svi zdravi i dobrocerekcerek

Post je objavljen 06.05.2020. u 13:46 sati.