Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NE PODRŽAVAM ZORANA MILANOVIĆA ALI OVAJ PUTA JE SASVIM BIO U PRAVU - ILI JE TO BILO NAMJEŠTENO?!



NE PODRŽAVAM ZORANA MILANOVIĆA ALI OVAJ PUTA JE SASVIM BIO U PRAVU - ILI JE TO BILO NAMJEŠTENO?!

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, po mome mišljenju s punim pravom je napustio; obilježavanje 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak, zbog toga što su dvojica branitelja, koji jedan; on njih se zove Zoran Maras iz Bjeovara, između ostaloga su trebali položiti vijenac prije predsjednika Milanovića, kao dio službenog protokola, oni nosili su majice HOS-a s natpisom Za dom - spremni.

Zoran Maras je bivši "Milicajac" koji je nekada nosio na svojoj šapki - kapi "zvijedu petokraku", i na pragu 1991. godine se je "preobukao" u velikog "Hrvatskoga domoljuba". On nema nikakve veze sa HOS-om, niti ima pravo kao bivši SUP-ovac uopće nositi "crnu majicu" sa natpisom za Dom - Spremni! Bivši su se komunisti preobukli i danas nam rade smutnju između naroda.

Ja sam bio 1991. godine u HOS-u i u HSP-u i poznajem sve one koji su bili u našim redovima. Najgore je; što se danas mnogi; lažno predstavljaju kao HOS-ovci i pravaši da su bili u stranci prava. Oni koji se "preoblače" to su pravi "domaći izdajnic", oni će se uvijek "preobuči" koji god sistem da dođe. Sramotno je: da predsjednik Sabora RH., Gordan Jandroković (HDZ) javno brani takve kao što je Zoran Maras.

Treba ukinuti "uhljebno" ministarstvo branitelja od Tome Medveda, jer mi hrvatski građani nismo u nikakvome ratu, to je osobno ministarstvo od HDZ-a, već 25 godina, koje plaćaju porezni obveznici u Republici Hrvatskoj. Medved je nakon 1995., godina, od kada je prošlo do danas 25 godina, jednoj bjelovarčanki Z.V., dao stan i mirovinu, kao braniteljici....Ima li se više što tu reči?! Kaliko je takvih primjera da građani o takvim stvarima ništa ne znaju..


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 06.05. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5414.

.

Post je objavljen 06.05.2020. u 08:26 sati.