Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ogovaranje blogera

Kad su moja Dica bila mala, ima san u prizemlju prazan stan, u kojem je bio stol za bilijar, dva flipera i nekoliko poker aparata.

NarAvno da je taj moj stan bio omiljeno mjesto sustreta klinaca iz cilog kvarta, pa će vjerojatno neki od njih kad budu piskarali na nekom blogu, donijeti i poneku priču o tome.

Naravno da je bilo izazovno održavat red i mir, među svim tim klincima, nisi moga natamburat tuđu dicu, a niti si moga uvik znat ko je kriv, jednostavno su prebrzo radili pizdarije.

Zbog toga sam uveo žute kartone ka u nogometu, čim bi neko počeo drečat i radio nered, dobio bi žuti karton, dva žuta ili veliki prekršaj su bila crveni, a crveni je značio zabranu pristupa u “igraonicu”

Dosta godina kasnije za vrijeme moje relativno kratke ugostiteljske karijere, klinci koji su imali jedinice u školi su dobivali rok da ih isprave, u protivnom bi dobili zabranu pristupa.

U oba slučaja je metoda bila efikasna, pa bi možda tako nešto trebali uvesti i na blogu, naime bilo kojoj djeci pa tako i blogerima najveća kazna je kad im se zabrani pristup na party.

Osim te inovacije na sastanku uredništva sam predložio da unaprijedimo uslugu na način da automatski kod posjete bloga ostaje trag posjetitelja.

Ne vako neko može na nečiji blog doć tries puta, a da posjećeni toga nije uopće svjestan šta je bez veze, ovako bi se moga izrodit sex/ljubav, zar ne.

Imate li vi neke prijedloge, slobodno ih iznesite, sa zadovoljstvom ćemo vas saslušati.


Da se podsjetimo danas se navršava dvadeset godina od kada je naš gradonačelnik Mile, kao kandidat ujedinjene ljevice predvođene esdepeom, postao gradonačelnik.
Sve lijevo orijentirano, progresivno, i slobodno misleće, s posebnim naglaskom na antifašiste, nacionalne manjine i homoseksualnu zajednicu je glasalo za gradonačelnika Milu, koji je odma sa Zdravkom Mamićem započeo detuđmanizaciju Dinama.

Sve ostalo je povijest.

Post je objavljen 05.05.2020. u 19:41 sati.