Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

JURIŠIĆEVA ULICA JOŠ ZATVORENA ZA JAVNI PRIJEVOZ

RADOVI NA UKLANJANJU POSLJEDICA POTRESA!

Iako je potres u Zagrebu bio 22. ožujka, dakle prije 41 dan, jer fotografije su snimljene 2. svibnja, Jurišićeva ulica je prohodna samo za pješake. U ulici dominira cigla, radovi na zgradama, vozila koja odvoze građevinski otpad. Javni gradski prijevoz je započeo 27. travnja, ali prometuju uglavnom autobusne linije koje zamjenjuju tramvaje .Jurišićeva ulica je izuzeta od gradskog prijevoza.














Iz Jurišićeve ulice, na trasi do Trga bana Jelačića, desno, uz Hrvatsku poštu je Kurelčeva ulica. Iz nje se izlazi na Europski Trg.
No ulaz u Kurelčevu ulicu i izlaz iz nje je onemogučen žicom i plastičnom ogradom.
Sudeći po cigli i građevinskom otpadu u objektu se ozbiljno radi na saniranju ruševina izazvanih potresom.





Spomenik Stjepanu Radiću ima potpunovo nezanimljivu okolinu!

Na Trgu bana Jelačića malo je živahnije nakon što su uvedene mjere prve faze popuštanja stroge mjere
poznate kao OSTANI DOMA protiv virusa korone. Od ponedjeljka 4. svibnja počinje druga faza kada između ostalog počinju raditi i frizeri koje se u medijima mnogo naglašava. Vjerojatno će i premijer RH posjetiti svog frizera, jer primjetno je da je njegova kosa postala preduga. Ali ipak treba naglasiti da je na kosi vidljivo da se premijer pridržavao mjera upravo kako je Nacionalni stožer nalagao, i da se nije potajno šišao preko veze, kao neki iz Stožera, kada su frizerske radnje za sve građane bile zatvorene.





U pozadini je zagrebačka Katedrala bez vrhova i križeva na oba tornja.
Fotke:m zouhar zec




Post je objavljen 03.05.2020. u 15:10 sati.