Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BILOGORSKA SELA NATOPJENA SU SVA SA KRVI !
U ZEMLJI VLADA GENOCID, I JA U TAKVOM BOLESNOM I LAŽLJIVOME DRUŠTVU NE ŽELIM ŽIVJETI. ŽELIM DA NAŠA DJECA IMAJU BUDUĆNOST. KAD NETKO PREDSJEDNIKU VLADE RH., ANDREJU PLENKOVIĆU (HDZ) KAŽE DA PROVODI POTPUNO KRIVU POLITIKU, ON SE ČUDI... NO, SAMO PSIHOPATA NE RAZUMJE OVO ŠTO JA GOVORIM.
IZ SELA ZRINSKE LJUDE SU POUBIJALI ILI POTJERALI, TIJEKOM LAŽLJIVOG I IZMIŠLJENOG "DOMOVINSLOG RATA" FRANJO TUĐMAN I JOSIP MANOLIĆ REKLI SU DA BILOGORSKA SELA SU OKUPIRANA I DA IH TREBA OSLOBODITI U OPERACIJI "OTKOS 10" I TO DANA 01. STUDENOGA 1991. GODINE. SAD MOŽETE VIDJETI NAKON DVADESET PET GODINA; TKO U "OSLOBOĐENOME" SELU ZRINSKA ŽIVI I ČEMU JE TREBAO TAJ IZMIŠLJENI I ZLOČINI RAT... KOJI ZA MENE SE ZOVE "KOMUNISTIČKA FRAKCIJA" I LOPOVSKO - SVEČENIĆKA OLIGARHIJA... GOTOV SVA NAŠA HRVATSKA SELA SU TAKVA U VELIKOJ PROPASTI...

PARTIZANSKI LOGOR U VELIKOJ PISANICI 1945. GODINE, MOJA MAJKA DRINA PEZER - STOJKOVIĆ ODLEŽALA JE ŠEST MJESECI STROGOG ZATVORA, BILA JE OPTUŽENA ZA ŠPIJUNAŽU I SURADNU SA OKUPATOROM: USTAŠAMA I NJEMCIMA, TE PARTIZANI SU UBILI OD MAME KĆI STARU 29 MJESECI "ANĐU" ISTJERALI SU IZ KUĆA NJEZINU CIJELU OBITELJ, TE UBILI SU USTAŠKOG OFICIRA S KOJIME MAMA JE IMALA DIJETE... I UBILI SU MAMINOGA BRATA USTAŠU ANTU PEZERA, PARTIZANSKI "KOLJAČI" SU GA ŽIVOGA ZAKLALI SVEZANOGA SA HRĐAVOM ŽICOM ZA PLOT.. I TAKVOGA SU BACILI U RUPU SKUPA SA DESETAK UBIJENIH USTAŠA.

JA SAM NAJVEČI HRVAT, I OVO SAD KAŽEM: RIMOKATOLIČKA CRKVA NAS JE IZDALA U DRUGOME SVJETSKOME RATU, I SAD SE OBOGATILI U OVOME RATU NA LEĐIMA HRVATA. TUĐMAN JE VELIKO ZLO ZA HRVATSKI NAROD. ON NAVALIO NAM JE NA LEĐA VELIKU HIPOTEKU ZLOČINA; SRBA I MUSLIMANA...ITD. TUĐMAN JE TO UČINIO DA SAKRIJE SVE SVOJE ZLOČINE, IZ DRUGOGA SVJETSKOGA RATA - KAKO JE STRELJAO I UBIJAO HRVATE OD ČAZMANSKE ŠUME, BLEIBURGA, JAZOVKE, KRAPINE I SLAVONIJE... TUĐMAN JE POSTAO PARTIZANSKO - KOMUNISTIČKI GENERAL OD JOSIPA BROZA - TITE, PRVOGA I NAJVEĆEGA RATNOGA ZLOČINCA KOJEGA JE VATIKAN UVIJEK RADO PRIMAO.

JOSIP MANOLIĆ - JOŽA, PARTIZANSKI MAJOR OZN-e ZA MOJU MAJKU DRINU PEZER - STOJKOVIĆ TRAŽIO JE OD GLAVNE OZN-e ŠTABA U ZAGREBU SMRTNU KAZNU. A PARTIZANKI SUD ODUZEO JE MOJOJ MAJCI GODINU DANA GRAĐANSKA PRAVA I JEDNO DEBELO SVINČE IZ KOCA, ZA TROŠKOVE SUĐENJA... DOK U KUĆE OD MAMNE OBITELJI NASELILI SU SE PARTIZANSKI ČETNICI, I TO U: SELU LASOVAC, GRUBIŠNO POLJE, CREMUŠINA, IVANOVO SELO. TO SU UGLAVNOM SVE HRVATSKA SELA NA BILOGORI. HRVATSKI NAROD NAIVNO SE JE DAO UVUČI 1989. GODINE U RAT, KOJI SU POVELI TUĐMAN, MANOLIĆ I MESIĆ.... SVE BIVŠI UDBA-ši i KOS-ovci... KRAJ TOGA NE SAMO DA SU ONI HRVATSKU ZADUŽILI, OPLJAČKALI, VEČ SU NAS PRODALI, I SAD SMO KOLONIJA I TUĐI ROBOVI...

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 02.05. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5406.Post je objavljen 02.05.2020. u 01:00 sati.