Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobar dan dragi ljudiwavewavewave


Ne znam uopće od kud bih krenula...
Nakon Božića utonula sam kao u neki zimski san,pogubila sam se.. Čekala sam da mi se pokrene više ta situacija sa završetkom bolova i liječenja , da počnem dobivati konkretne odgovore ali moje stanje je postajalo sve teže. Jaki bolovi su me natjerali da podignem alarm u bolnici jer oporavku ni traga,samo sve gore i gore. Otišla sam i s obzirom da nije bilo moje doktorice više od 30 dana koja me operirala molila sam da me bilo tko pregleda tamo i tako je i bilo. Kada me pregledao jedan drugi doktor ostao je u šoku na što to izgleda i bilo mu je odmah jasno otkud bolovi i tražio je hitan MR.
Naravno i brzi ponovni operativni zahvat i ponudio mi je da me on operira. Otišla sam kući ne vjerujući da mi se to događa. Obavila sam MR koji je pokazao da je sve ok i nakon toga moja mlađa kćer je pokrenula kod jednog privatnika da me pogleda i da mi da savjet kako da se postavim u bolnici . Kada me pogledala doktorica privatna specijalistica za grudi ostala je zapanjena i rekla da su mi sve napravili naopako i da od tuda svi bolovi.
Automatski sam otišla u drugu bolnicu potražila drugog dr da mi kaže što se može i treba učiniti. Taj novi dr je rekao da su potrebne minimalno još 2-3 operacije zbog zahvata koji je prije bio. Naravno da mi je pao mrak na oči i pristala sam samo da me više ne boli.
Dobila sam termin za 12.05. ove godine, no međutim kako je došla korona operacija je otkazana zbog situacije u zemlji.
Tako da evo mene opet na početku ... nadam se da će jednom doći kraj . Trudim se maksimalno biti dobro psihički, ima dobrih a ima bogami i onih dana kada bih da mi netko da motornu pilu sve posjekla. Sretna sam što dolazi sunce iako je ova izolacija. Moj suprug je doma ,radi od kuće, baka je zdrava ko dren i mi smo disciplinirani u pogledu izolacije.
U glavnom još se svašta nešto iz događalo i lijepoga cerek
no to ću drugi puta. Ova situacija u svijetu je mnogima pružila mogućnost da si upoznaju roditelje ako žive s njima ,pa roditelji svoju djecu, bračni i ne bračni parovi kako tko funkcionira kada su stalno zajedno i u svem tom svi mi smo došli do neke spoznaje, ja definitivno jesam … jako mi je lijepo kad smo stalno zajedno moj suprug i ja ,jedino što mi nedostaje je to da se viđam sa svom djecom i malom Miom. Ali i to će biti cerek

Eh i nisam više ko kolac, sad sam punašna ,lakše me preskočiti nego zaobići naughty

wavewavewave po malo se ufuravam ,nemojte mi zamjeriti moram se organizirati i ponovno krenuti na putovanja po vašim divnim blogovima...jako sam sretna ,jako jako- zbog te vaše ljepotecerek


Post je objavljen 30.04.2020. u 19:12 sati.