Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Prosto ko pasulj



Nemam baš danas vremena za blog, al ipak sam maloprije otvorio link u komentarima prethodnog posta. Vidim dva top ratnika nekrofila lupetaju, podržavaju ih top žene, sjećam se kako je jednom davno blogerica uranova pikula rječima ispljuskala upravo unaprijeđenu tadašnju cool, to je tad bilo top, blogericu koja objavila post kako upravo s guštom izbrijava prostor svoje pikice, poslije se saznalo s kim je bila na sastanku i prestala je pisati.
Nije nikakav gušt polemizirati s tom ekipom koja bi glumila konzervativce, karikaturama iz Reichove masovne psihologije fašizma, upadneš u kaljužu iz koje teško izvući, treba imati na umu da je jedan moćan tip iz vlasti jučer hvalio Orbana kao najuspješnijeg u borbi s virusom, što su njemački portali odmah ismijali, oni vjeruju da ako Sjeverna Koreja objavi svoje podatke, nije jasno, tko bi bio bolji.
Blago ženomrscima i s druge strane latentnim lezbijkama. Očekujem ponovo Mirka s fotkama erekcije na blogu.
I usput, mislim da sam svojim predavanjima i druženjima 1995. u Berlinu doprinio barem isto kao ovi top prašinari hrvatskoj nezavisnosti, pisao sam o tome u jednoj priči na blog natječaju kad je pobjedila sad poznata književnica Marchelina, druga je bila nažalost pokojna Lobotomia, a ja sam napisao istinitu priču znajući da će je svi ionako smatrati fikcijom, svejedno je polučila dobar rezultat :D



Post je objavljen 29.04.2020. u 15:35 sati.