Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ka šećerna vata u cirkusu


Jokin rođak je bija švercer, prodava je karte za kino, pa je reka da more meni Joki i Zdeni nabavit karte za Emanuelu, samo smo morali upast u Tesle, da nas ne vidi Roje pa da nas ne potira.
Roje je bija peder, baren su tako svi govorili, radija je na ulazu u kino i liti je iznajmljiva gondole na Baće.
Prvo smo išli u grad do Tesle vidit na plakat šta će bit u filmu, ako je kad su u kino bile Ralje moga bit na plakatu morski pas, onda bi sad mogla bit Emanuela.

Na plakatu je bila neka stara žena, kojon se zamalo vidila sisa



Joke je ka stručnjak reka da će jon se na filmu sigurno vidit sisa, i ko sna šta još, jer da su to metili na plakat, svi bi stali isprid kina i blejili u plakat pa bi bila gužva.

Onda je naiša neki Čovik pa je reka, šta je drkadžije šta vi gledate, pa je Zdene reka da gledamo kako mu neki u kinu nateže ženu, pa smo onda utekli da nas ne prokine.

U kino su bili samo muški, pa je parilo ka pederski klub, neki lapan je vika da će ga tako izdrkat da će pošpricat ekran, pa ga je Roje potira vanka.

Mi smo jedva čekali da ugase svitla, svugdi okolo su bili vojnici pa je parilo da smo na Sutjeski, a ne u kinu.

Onda je počeja film, pa je neki lik šta je bija do Zdene drka, pa je Zdene uteka na drugi kraj.

Film je bija jako poučan, oni lik jon je puva sise ali jon nisu ništa narasle, onda su se trljali, pa su neki lapani vikali stavi jon ga, stavi jon ga.
Ne znan je li jon ga stavija, to se nije dobro vidilo, ali ih je masu bolilo jer su stenjali ka da su u kondut a ne mogu se posrat.

Njon se sve vidilo, i nije bila loša iako je bila stara ka naše matere, sise su jon bile sto puta veće nego u Alme, šta je značilo da jon ih stalno neko puše.

Kad je film završija Joke je ima fleku na gaćama, pa je reka da mu se to sladoled iscidija, iako nismo imali sladoled nego kokice.

Onda smo išli na bus, pa je Zdene reka jebate jesi vidija ono, a ja san reka , jebate jesan.

Kad smo došli na igralište, Alma je pitala di ste bili, pa smo rekli da smo bili u kino, onda je pitala šta smo gledali, a ja i Zdene smo u glas rekli Brus lija.

Post je objavljen 28.04.2020. u 19:29 sati.