Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mecabg

Marketing

Coronče...


Sa svih strana, ali što je i najvažnije sa postova, mnogima uopšte nije jasan taj virus koji hara svetom.
Sad će meca da vam objasni.
Tamo negde daleko neko od šišmiša napravio gulaš, očito pomešao kinesku medecinu i vlašku magiju (kad pogledaš sa vodeničkog točka kroz krilo šišmiša nekoga, biće večno tvoj). I taj neko otišao u laboratoriju, za svaki slučaj,nije u bilo dosta što je kuhar Drakule, i tu smućko ovu beštiju koja zafrkava celi svet.
Beštija je vrlo specifična jer je ukinula granice, mutirala u nekog drugog vraga i drugačije se ponaša u svakoj zemlji. Kako ona, tako i zemlje.
Ne znam kako se ko bori jer čupim zatvorena 24 sata već drugi mesec, pa da iznesem svoja iskustva.
Beštija danju napada matorce, ali noću se okreće mladima, te mladi moraju u krevet, a matorci u londranje. Pokušali, nije da nisu, ali im se prispavalo posle 22h. Coronče besno, nema nigde ni pijanca poštenog da zvekne.
Pritaji se malo.


Tu je struka, koja odmah sve primeti, aha, znači coronče ne voli da vežba, pa otvori teretane. Aha, tu sam te ček’o, otvori frizerske salone, jer mužu u kući možeš sedeti raščupetana, ali obožavaoc tako nešto ne toleriše, pa otvoriše i kozmetičke salone. Narod se obezobrazio, šeta, primećeno je da bi i u parkove koji ne donose nikakvu zaradu, pa je tamo prilaz zabranjen. Tako tri četiri dana, onda za vikend svi u bajbok, i frizirani i oni što skaču po teretanii gde je tuširanje zabranjeno.
Kako se prenosi isključivo kapljično, ne kihati kašljati i raditi bilo što ustima. Poželjno bi bilo i leteti, jer se zadržava na nekim podlogama više, na nekim manje… još se utvrđuje…Cipelari se zalažu za hitan zakon da se posle svakog izlaska obuća baca.
Sedi u kući i gledaj vesti, svađaj se sa familijom, radi nešto.
Situacija se menja iz sata u sat, pa da post ne bi bio predugačak, a to niko ne čita.
( O simptomima, drugi put…)
Kraj za danas
Budite vi meni zdravi veseli i debeliškasti



Post je objavljen 28.04.2020. u 08:29 sati.