Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Seljačka pizza



Zanimljivo, jučer sam čekao barem pola sata u koloni za dućan, danas sam prvi put od krize odmah ušao, nije bilo čak ni zaštitara za provjeriti jesam li dezinficirao ruke.
Inače jučer sam se bavio formativnim i sumativnim vrednovanjem, ovaj tjedan su naime virtualna razredna vijeća, radije to odradim nedjeljom kad mi je ionako ograničeno kretanje nego preko tjedna uz nastavu.
Imam masku, al je još nisam raspakirao, onu Varteksovu pamučnu, no eto, bez nje se ne može u javni prijevoz, kako sam shvatio ni u knjižnicu, a koliko vidim sve konzervativne vlade polako uvode obavezu nošenja maski, ne samo uzorni nam susjedi nego i Njemačka, mada je tamo frka, moj Berlin kao i uvijek, nepokoren grad.
Za ručak smo imali seljačku pizzu, onu s puno šunke, špeka i luka, super je bilo. Poslije smo se vozili do daljeg trgovačkog centra, što ćemo kad ne smijemo u Gorski kotar, e tamo me uvijek razveseli jedna djevojka koja stanuje preko puta, izlazi i uživa u svojoj bašti u svakakvim minimalističkim izdanjima bez pardona, fućka joj se na prolaznike, podržavam, palo mi na pamet, bilo bi je zanimljivo vidjeti i s obaveznom maskom u ljetno vrijeme.

Post je objavljen 27.04.2020. u 12:13 sati.