Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Urban i urbano



Ujutro obično obilazim njemačke portale, ako uspijem još što besplatno pročitati od onog što me zanima, što je sve rjeđe, na omiljeni lijevi portal više ni ne idem. Danas sam dobio zanimljivu ponudu, mogu pročitati što želim, ako ispunim kratku anketu. Napravio sam to i počeo čitati. Kad sam već bio pri kraju prvog članka stigla je zanimljiva ponuda, kažu iz redakcije, budući da nitko nema odgovore identične mojima, željeli bi me suočiti s nekim tko ima sve odgovore suprotne mojima 10. svibnja na video konferenciji za njihove čitatelje. Na drugaricino iznenađenje odbio sam, samo stisnuo iksić. Istog trena sam shvatio da bi to bilo atraktivno za moje učenike, al bilo je kasno. Tema je bila corona i ja sam npr. odgovorio da me najviše brine dugoročno ograničavanje sloboda.
Po želji čitateljica jučer sam izgnjavio Jina, još je bio dan pa blic nije divljao. Inače da ne biste pomislili da reklamiram njemački trgovački lanac, samo šetamo uz njega jer Jin tamo voli obaviti nuždu na travi iza, tek kad sam stavio fotke, shvatio sam da nisam sakrio znak što obično radim, sad mi se više ne da.. Imao sam nečasne navike, fotić nije vidio što ja jesam.
Jučer je Urban imao zanimljiv besplatni koncert na katu turističkog autobusa, mi smo ga samo čuli u potkrovlju, nismo znali o čemu se radi, danas na portalu Novog lista dug i zanimljiv razgovor s njim tim povodom.



Post je objavljen 26.04.2020. u 14:40 sati.