Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

LOGIKA

LOGIKA

Mišljenje je posljedica usporavanja krvi u tijelu.
Prirodno zdravo i prazno tijelo, kao što je novorođenče, nema zastoj krvi i samim tim organizam funkcionira usklađeno. Osjetila, krv, mozak, organi, stanice, usklađeno ponavljaju život i kažemo istinski stvarno zdravlje predstavlja ljubav i radost.

Biološki sklad je lako održati na čisto, međutim bilo kakvim gutanjem fizičkog ili mentalnog sadržaja, javlja se neki otpor, u smislu sile ili negativne energije.

Objektivno tijelo je limitirano u pogledu gutanja zraka, tekućina, hrane i informacija, u granicama kontroliranog karaktera ponašanja. Drugim riječima, gutanjem jakog otrova, prijetnjom smrću,
tijelo se samo brani isključivanjem mozga, a to život nije.

Život nije moguć bez znanja, točnije organizam bolje funkcionira probavom čistih sadržaja.
Ako udišemo čist zrak, pijemo živu vodu, jedemo biljnu hranu s manje celuloze, ako su informacije
u redu, krv i limfa održavaju zdravlje, tijelo je vitalno i duže opstaje.

Lako je stvoriti lošu naviku ovisnosti, međutim to prelazi u duševne poremećaje kada od boli nastaju bolesti.

Na globalnom planu svaki pojedinac čovječanstva manje ili više ovisi od nečega. Kada zbrojimo
negativnu energiju svih mišljenja, dobijemo manipulativnu logiku, što je ravno tihoj epidemiji.

Način funkcioniranja čovječanstva u cjelini, jednostavno je evidentna suvremenost, temeljem slobode mišljenja, logike, nasilja i strahovlade što će biti sutra.

Uvijek se postavlja pitanje odgovornosti i tko će ispravljati pogreške, jer u svakom slučaju pati svatko kada ne zna život, kada ne vodi računa o zdravlju.

Očuvanje zdravlja je prirodna stvar, nikako logika tehnologije.

Nameće se pitanje što nas očekuje u budućnosti?

Vrlo jednostavno, prošlost do sada se prenosi na budućnost. Drugim riječima, ovisnik od rođenja,
ovisnik sada i neizbježna smrt sutra. Naravno to sutra može biti nekada, međutim živjeti u strahu i nije život.

Ajmo, svatko neka čisti sebe, tako ćemo svakodnevno zbrajati oslobađanje od negativne energije i
kada se dovedemo u red, budućnost neće biti knedla u grlu.

Biološko tijelo u skladi s prirodom ne trpi umjetnu inteligenciju, jer namjerno ubrzavanje života sigurno vodi u smrt.

Pravo je pitanje koje mjere poduzeti za masovno odvikavanje ovisnika, u ovom slučaju čovječanstvo je u pitanju. Da li nam treba znanje o životu apostola kakva je beba ili će nas potamaniti logika demagoške šizofrenije?

Pri tome, traženjem krivca je priča o istjerivanju duhova. Čišćenje i odvikavanje su jako poznati pojmovi.
Usput psihologija ne podržava biološku opravdanost, zato je valja isključiti.

Kada je život u pitanju privilegiranih nema, jednostavno tko je čist opstaje.

Ako novac, tehnologije, industrija, internet stvarno nisu u skladu s prirodom, dileme nema, ajmo se toga osloboditi čim prije, jer u suprotnom moguća su razna gušenja, posebno što samo jedan čovjek ili šačica ljudi može izazvati zlo kakvo sada imamo.

Imaj u vidu sve što je normalno, pametno, svjesno, kulturno, mudro, strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja, ponos, genijalnost, strast, bogatstvo, teoretski i vjerski, samo je logika na putu tihog umiranja, jer u tome nema ljubavi, povjerenja ni znanja.

Prirodno je sklad, čim više čisto.

Ako misliš nisi slobodan, ako hodaš između automobila nisi slobodan, ako si u avionu, ako posjeduješ novac i bilo što drugo, ako znaš nešto a ne znaš sve nisi slobodan, ako kupiš nešto u dućanu i pojedeš nisi slobodan, jer te uvijek proganja sumnja, upravo zbog nametnute i prihvaćene logike.

Logika je uvijek, nije samo kada znaš stvarno.

U ovoj situaciji svi smo kao preplašene ptice, jer niti znamo kako dalje, niti smo sposobni riješiti problem.

Ovisnici sigurno podržavaju logiku evolucije do smrti i veliko je pitanje tko će biti autoritet i predvodnik zbunjene većine, na putu odvikavanja.

Život stvarno u čistom, sigurno i jednostavno protiv manipulativne logike.

Biti budala zbog života stvarno je jednostavno i potrebno. Među odraslima samo budale nisu ovisnici, ne grabe, nisu karijeristi, nisu nasilnici, dragi su svima. U ovoj situaciji svih vrsta nasilja, najbolje je ponašati se kao budala, jer je u tome imunitet.

Prirodno čista krv sadrži 81 enzim (vitamini koji se ne kvare), što je dovoljno da hormoni limfe štite tijelo od infekcija (preko 1000).
Cjepivo je izum čovjeka ovisnika i sataniste.
Sve države svijeta prihvaćaju logiku svega, novca, tehnologija, podjela, granica, ratovanja, što znači nemamo kvalificiranu masu za borbu protiv nasilja.
U sistemu vrijednosti milijarderi i bilijuneri su logična pojava i pitanje tko se njima može suprotstaviti? Za sada nitko. Demokracija je maska za demagogiju, laži, kriminal i korupciju.

Ne očekuj prave informacije, jer većina (zbog želja ovisnika) podržava nasilje. Kad dođe vrijeme priroda će riješiti problem čovječanstva ljudske vrste, najduže za 15 godina, jer do tada sve negativno se mora preusmjeriti ka pozitivnom, ka povjerenju čega sada nema.

U ovoj situaciji tko može biti autoritet i apostol znanja za odvikavanje ovisnika od suludih ideja?
Ako vjerujemo tehnološkom razvoju i umjetnoj inteligenciji, već na djelu imamo to zlo.

Sada ni logika nije logična, jer biološkog virusa nema, međutim jednovremeno se priprema nasilno cijepljenje, naravno ne zbog virusa nego nečeg drugog.

Pazi ovo, ranijih godina netko je osmislio cjepivo protiv gripe i test za kasnije otkrivanje cijepljenih. Krajem 2019. godine tko se plašio gripe, išao je primiti to cjepivo. To je logika prevencije protiv epidemije. Primatelji tog cjepiva kasnije će se suočiti sa fazama bolesti pred umiranje, jer je cjepivo tako pripremljeno.
Odavno je poznato cjepiva nisu human pristup liječenju, no to je šira tema.
Međutim, tko je osmislio suludi paket psihološkog zastrašivanja čovječanstva, iskoristio je zvučno ime coronavirus, koji se praktički ne pojavljuje, jer je znao svatko se veoma plaši virusa, posebno nepoznatih i posebno medijski plasiranih.

Skratio bih, tako je osmišljen covid19. Ponavljam, covid19 ni u kom slučaju nema veze sa biološkim virusom, nema veze ni sa laboratorijskim pripravkom, već se radi o moćnom oružju socijalnog menadžmenta.
Proglašenje pandemije covid19, dugo je planirano, s ciljem potpune kontrole monetarnog sustava i
naravno već poznate ideje smanjivanje brojnosti populacije.
Iskorištena je nanotehnologija za potpunu kontrolu svakoga i svega.

Van prirodnih tokova kreator svega isključivo je čovjek i to je globalni problem čovječanstva.
Upravo zbog mišljenja pojedinca i logike većine nasilje opstaje i umjesto zaokreta ka pozitivnom zbog stvarnih činjenica, srljanje se nastavlja, jer um tako djeluje.


Post je objavljen 25.04.2020. u 14:23 sati.