Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ka šećerna vata u cirkusu

Ja i Zdene smo išli na vojni otpad kupit vojničke borše za školu, a prije toga smo išli na oni drugi otpad za željezo, i tamo smo dali dvi kese željezni novaca jer su vridili više ka otpad nego nako, i nešto bakra šta smo ukrali na gradilištu.
Kad smo nabavili vojničke borše odma smo ih išarali, jer smo te godine u šestom ce odlučili bit pankeri.
Onda je doša Joke, i reka da ako oćemo bit pankeri moramo imat masu šigureca i rećine, pa smo ja i Zdene svaki svojon materi ukrali šigurece, a joke nan ja donija rećine od njegove sestre, ali one sa kopčon jer nas je bilo straj probit uvo.
Alma nije tila nosit šigurece na majcu jer je rekla da će jon Ostat rupe, a nije jon se ni sviđalo da ja buden panker, rekla je da bi moga jedan put za promjenu bit normalan.
Onda smo na večer išli krast lancune da moremo Radit transparente za subotu za na Hajduka, pa nan je Vela koji je bija najjači torcidaš od svi nas, reka da odjebemo s tim pederskim rećinama, i mukte smo mi njemu govorili da smo pankeri a ne pederi nije nas pustija u garažu dok nismo skinili rećine.
Posli smo za kaznu morali ić krast pituru u susida Borisa u garažu, šta nije bija grij, jer je Buzdina mater rekla da on to i nako sve u škveru ukrade.
Buzdina tetka je radila u Jugoplastiku, pa je tamo krala adidaske koje su oni šivali za Švabe, susida Mara je radila ka čistačica u domu zdravlja pa je krala vim i Čarli, a mogla je i naručit kod likara priko veze, pa je bila vrlo značajna, a susid Kole je vozija hitnu pa je kra gorivo, i prodava ga susidu Borisu i mome ćaći.
Svi su nešto krali, i govorili da je sve to i onako naše, pa je valjda i pitura od susida Borisa bila naša.

Posli san iša s Almon na livadu priko ceste, doli smo mi Dica iz šestog ce, napravili sebi nešto ka baraku, pa je moja mater pizdila da ćemo dobit šugu.
Alma nije tila da je diran ispod majice jer su mi ruke bile od piture, pa je bilo straj da ću jon flekat majicu, i još je pizdila da me u subotu cili dan neće bit radi glupe utakmice, i da ja nju stvarno volin da bi mi ona bila važnija od Hajduka.
Ja san muča i gleda u nebo, jer san zna da šta god da kažen da ću falit, onda je ona došla i legla na kartonsku kutiju do mene, trava je mirisala cvrčki su pivali pismu, almina kosa je mirisala ka rafaelo za koji tad nismo ni znali da postoji, izgledalo je da je sve stalo, i vrime i arija, i promet na magistrali


Post je objavljen 24.04.2020. u 07:06 sati.