Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

bloganje

znači, sad kad se istrošila ideja slikavanja doma nova je zauzela glavnu preokupaciju na blogu.hr a zove se, zašto blogate? e pa da i ja na tu temu dan svoj obol.
ka prvo triban razjasnit zašto je moj nick kako_ti_kupus, a blog se zove kupus salata_vulgaris. da bi ste to razumili morate znat da sam prije prijave na blog jedno vrijeme, kao anonimac pratio 'velebne' uratke na blogu pa onda kako su onima rigidnima bili isključeni komentari za anonimce sam se odlučio otvoriti blog, jer toliko preserunga se i u realnom svijetu rijetko viđa, možda zato šta u reali takve ljude, kad sretnem, zaobiđem iako ih ima i u užem društvu, likovi koji ti daju nadahnuće i život čine zabavnijim, a ovdije ih ima u izobilju. fraza 'kako ti kupus' doslovno znači kad nekom ufino oš reč da nesere, a 'kupus salata vulgaris' preneseno znači, 'da ga mogu nasrat za nevirovat' .

e sad, da bi veleumni egotriperi sa nikad registriranom diagnozom narcisoizma mogli sebi predočit, iako čisto sumnjam, kako izgleda blogozajednica preporučam da pogledaju 'let iznad kukavičjeg gnjezda' jer u njemu je prikazana prava slika bloga izvan virtuale još davne 1975 godine. evo, nekima da se podsjete a drugima da pobudi interesovanjePost je objavljen 21.04.2020. u 22:03 sati.