Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SUD NIJE UDOVOLJIO POLICIJI NJIHOVOME "OPTUŽNOM PRIJEDLOGU" I NETKO ZATIM JE POSLIJE NELEGALNO SKINUO MOJ VIDEO SA YOU TUBE KANALA BRANKO STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA - HRVATSKA (00006)SUD NIJE UDOVOLJIO POLICIJI NJIHOVOME "OPTUŽNOM PRIJEDLOGU" I NETKO ZATIM JE POSLIJE NELEGALNO SKINUO MOJ VIDEO SA YOU TUBE KANALA BRANKO STOJKOVIĆ IZ BJELOVARA - HRVATSKA (00006)

Moj video je posjetilo i pogledalo preko pet tisuća ljudi, kako policijski službenik na javnome mjestu (Trg E. Kvaternika - na gradskom korzu u Bjelovaru) me je iznenada fizički napao i htio me omalovažavati.... A bjelovarska policija u optužnom prijedlogu sudu je kazala da sam ja omalovažavao policijskog službenika Ravnateljstva policije, uprave za posebne poslove i sigurnosti, službe za zaštitu diplomatskih misija i konzularnih ureda Ivana Šošića.

Pred sudom sam izjavio: Što se tiče prekršaja za koji se teretim ističem - da moj video je dokaz kako policijski službenik me je napao iz čistoga mira, na javnom mjestu, i bez ikakvih dokaza; da sam ja što počinio. Nepoznati čovjek stajao je na "bankini" (to bilo je vidljivo i na mojoj video snimci) u parku, dok ispred samih vrata Muzeja je bjelovarski župan Damir Bajs davao izjavu novinarima, ja sam prolazio korzom i stao sam nekoliko metara od njih i snimao događaj, nepoznati čovjek prišao mi je sa leđa i uhvatio me za rukav kožne jakne moje desne ruke nadlaktice i snažno me povukao... Očito je htio me i udariti.. Iako je taj puno mlađi čovjek od mene koji me je napao; visok je i korpolentan, on je mislio da sam ja neki "škanicl" nije me ni pomakao s mjesta - a od silnog trzaja njemu na kaputu su popucala sva dugmad i pala na tlo...

Ja, sam nastavio dalje snimati; kako taj muškarac skupla svoja dugmad po zemlji... Prije nego što sam bio napadnut iz čistog mira, nepoznati nije se predstavio kao policajac, a bio je u civilu, i nije bio u blizini događaja, već u parku... On je pokušao na silu me udaljiti bez ikakvoga razloga s mjesta koje nije bilo mjesto nikakvoga osiguravanja... Za mene je to bilo poniženje, i osjećao sam se kao građanin drugoga reda,.., i kao osoba koja nije poželjna na tome mjestu. Zbog toga sam javno posilje opisao događaj i javnosti prezentirao svoje snimke. Te sam ukazao na pristranost i korupiranost novinara i medija, jer sasvim drugačije izvještavaju javnost o političkim događanjima, i brane kriminalne radnje imaginarnog i mistifikacijskog župana Damira Bajsa.

Zbog revolta istakao sam namjerno riječ "pizdek" koga taj osigurava i koga uopće može takav zaštititi. Ja nikoga prvi nisam vrijeđao, ni omalovažavao, ni napao, bio sam ljut i povrijeđen zbog sramotnog fizičkog akta na mene i to bez razloga...Dotični mi se zatim poslije unesao u lice i pokazao službenu policijski značku; koja je bila pričvršćena u unutarnjem djelu njegovog kaputa. Policajac se tada počeo izderavati na mene - da nemogu tu stajati, i počeo govoriti da osigurava diplomaciju... Radilo se je navodno o indijskom veleposlaniku, koji uopće nije bio tu vani ispred Muzeja, već je bio u unutrašnjosti muzeja na nekoj "trivijalnoj izložbi". Policajac koji me je napao nije došao ni na jednu sudsku raspravu, niti je itko došao od strane policije kao tužitelja... A bili su svi uredno pozvani. Pitam se: Tko krši zakone?!

Sve video snimke koje sam prezentirao javnosti: kako policijski djelatnici ponašaju se kao pravi "bezakonici", nasilnici i teroriste, skinute su sa moga You Tube kanala, a radi se o 91 video snimci... Skinuta je i ova snimka... Između ostaloga; sa moga bloga "CROSTOJKOVIC1958" skinuto je preko stotinu mojih tekstova, tj. blogova, gdje opisujem policijsko nasilje i lažno postupanje,.., te montirane sudske procese...

U optužnom prijedlogu policije piše - Optuženi je govorio: "gdje je tu policijska traka?, Ti nekoga frajera glumiš tu?, Kad nisi u službi dođi pa me guraj! Dođi pa me nađi! Frajer si neki? Ja sam rođeni bjelovarčanin a tko si ti? Kako te nije sram?! Ti si neko osiguranje?, Dečko moj", Sram te bilo!"

Eto, to je optužni prijedlog bjelovarske policije, koji je potpisao načelnik Veseljko Ravenščak, i prekršaj je utvrdio policajac Mario Šostarec, kojega je nedavno odlikovao načelnik policijske Uprave Bjelovarsko-bliogorske Jakob Bukvić, za doprinos, i otkrivanje kriminala, i pošteni rad u policiji.

Okrivljeni Branko Stojković, je 15.12.2017. godine u petak, u 11,40 sati, omalovažavao policijskog službenika Ivana Šošića, te policija je utvrdila da pod naslovom objave na You Tube i internetskom blogu "Crostojkovic1958", došlo je do kršenja Zakona, pod naslovom: "Politika i narod to su dva različita svijeta!"BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 19.04. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5387.


Post je objavljen 19.04.2020. u 10:19 sati.