Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ka šećerna vuna u cirkusu


I tako su išli pomalo dani, ja san trča, a Alma je vozila kraj mene, još san jon ja debil prišarafija komad plastike kraj kola od bicikle, pa je zvrčalo dok se vozila, ja san mislija da je to Cool a ona bi pristala i da san reka da ću jon papigu zavezat za timun.
Onda su sve cure nekoga isturpijale da in napravi isto šta i ka Almi, pa su matere jebavale mater dici koja su zvrčaLa svugdi okolo, jerbo su matere imale migrenu i zavezanu krpu od faksa oko glave.

Tek smo posli, puno godina kasnije saznali da je krpa od faksa bila najkorištenije sredstvo kontracepcije, a već smo se bili pripali da je neka epidemija, jerbo su po svim balkonima bile žene sa zavezanim krpama oko glave.

Jadan dan je na igralište doša i Buzdo sa biciklon koja je zvrčaLa tija je ispast faca, pa su mu se svi rugali, da samo pičije i on zvrču.

Ja san ima biciklu s koje je sve bilo skinuto, i bila je opiturana u crno, je da me je mater pribila jer sam sjeba novu biciklu, ali moralo se bit muško, šta neke blogerice sigurno neće razumit.

Onda smo išli na izlet na Hvar i ona Ines šta su jon prvon počele rest cice je iskoristila podlo te svoje novostečene atribute, i na trajektu sila do mene, šta je jako uznemirilo Almu, a ja nisan zna šta bi, Alma mi je bila draga a ona Ines se cilo vrime naslanjala na mene.

Buzdo je Almi kupija sladoled, i kolu na trajektu kad smo se vraćali, i cilo vrime je pratija u stopu, parija je ka žalosna sova s onon obišenon facon.

Posli san ja sam trča, Alma više nije vozila biciklu, a Ines nije mogla trčat od sisa, a i bila je naporna za popizdit.

Buzdo je mene mrzija iz dna duše, ako ste nekad mislili da niko ne more mrzit ka ostavljena žena; onda sigurno niste upoznali Buzdu.

Buzdo je bija siguran da sad kad je Alma ljuta na mene, da on ima šansu, pa je slinija oko nje ka oni pasi šta je oni Rus radija eksperimente s njima.

I tako je to trajalo neko vrime, dok mu Silvana koja je bila Almina najbolja prija nije rekla da nema nikakve šanse jer da Alma neće nikad pristat bit Zaljubljena u mene.

Buzdo je pizdija ka dvi ostavljene žene, na kvadrat, nije mrzija samo mene nego i nju.

Onda je bila priredba za Dan Republike, Alma je pivala u zboru, i kad je završila nastup, ja san joj odnija, sok, a ona me je zaljubljeno pogledala i uvatila me šotobraco.

Meni je to bilo koma, zna sam da će me zajebavat ekipa, ali ako je ona mogla prić priko sisate Ines moga san i ja priko toga.

Buzdo je otiša doma prije nego je priredba završila.


Post je objavljen 17.04.2020. u 07:49 sati.