Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ: SKRIVENA SNAGA VOLJE (22. dio)



BRANKO STOJKOVIĆ: SKRIVENA SNAGA VOLJE (22. dio)

148.) Eto, u vlasti imam volju pa ću sam odlučiti u svome srca što ću s njom činiti. Ta volja u sebi nosi magičnu privlačnost, a isto tako ta volja nosi u sebi i magičnu odbojsnos kod mojih neprijatelja... Neka ti uvijek zato bude moto: ne kloni duhom i tijelom, i nemoj sagriješiti protiv sebe.

149.) U sebi možeš razviti takvu volju za činjenjem, da to bude prava eksplozija, i na taj način možeš opljeniti pažnju "mlakih ljudi" koji gmižu oko tebe. Samo jaka volja te može održati snažnim psihički i fizički. Atomi i kemijske stanice u tijelu su vrlo aktivne i inteligentne, one imaju sječanje, one traže ono na što su naviknute...

150.) Snaga volje se očitava kroz sve naše aktivnosti, i volja pokazuje svoju izdržljivost. Koliko si ti spreman biti izdržljiv i hrabar u svojoj volji na svim područjima. Volja znači ne klonuti i ne malaksati a to je lijepota držanja tijela. Vidi se kad i kakoj je Branko Stojković-Štit započeo svoju misiju volje.

151.) Uz svoju volju možeš biti sam svoj "mesija" koji iscjeljuje svaku nemoč. Ja, kao čovjek od volje - jesam "BOG-at" u onoj mjeri koliko sam svjestan sebe i svoje volje, odnosno snage sile i energije... Zato sam sebi uvijek kažem: Neka bude(m) svjetlo! Koje svijetli i drugim ljudima na Planeti Zemlja.

152.) Volja je sposobnost čovjeka da svjesno upravlja svojim ponašanjem u postizanju postavljenog cilja. Ovo vam kažem: Cilj koji čovek postavlja sebi u životu može da bude dalek ali uz jaku volju taj cilj je ostvariv. Volja je energija koja vam daje snagu, ali "prava volja" nikad nije nametljiva, volja je energija koja će uvijek u vama pronaći optimizam i probuditi ga.

153.) O volji i problemima sa voljom. Često čujemo izraze kao što su “danas sam dobre ili loše volje”, “mrzovoljan sam”, “nemam volje ni za šta”...Šta je to volja, kako se volja manifestira. Kada govorimo o Božjoj volji, mnogi ljudi u Bibliji vide tri različita aspekta. Prvi aspekt je poznat kao predodređena, suverena ili sakrivena volja.

154.) Može li čovjek uopće slobodno donositi odluke? Je li on uopće gospodar svoje volje? To je pitanje staro isto toliko koliko i filozofija, ali je u novije vrijeme "nova volja" ponovo je dobilo na aktualnosti. Nemojte se prilagođivati ovomu svijetu "lažne volje". I naprotiv, preobličavajte se obnovom svoga uma da mognete uočavati što je prava volja: što je dobro, ugodno i savršeno!


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 17.04. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5385.


Post je objavljen 17.04.2020. u 05:04 sati.