Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ: SKRIVENA SNAGA VOLJE (24. dio)BRANKO STOJKOVIĆ: SKRIVENA SNAGA VOLJE (24. dio)

162.) Svaki čovjek ili žena u svome srcu nosi "čežnju" za onim novim što nema. Tu čežnju u ljudskom srcu usadila je volja, koja traga za nepoznatom srećom i nečime boljim i savršenijim.

163.) Ovu čežnju iz srca želi nam išćupati, iluzija* koja nas okružuje na svakome našem koraku života. Milijarde ljudi su zavedeni i duša im je zbunjena i prazna, oteta i nezadovoljna kao što je oduvijek bila.

164.) Volja je "čežnja vjekova" onome što je može ostvariti, to je punina koja može usaditi svoj prirodni slijed. Pouka o volji je ispravan život, i vječna lljepota o tebi.

165.) Prvi prirodni zakon života na Planeti Zemlja je istinska volja. A to je ljubav koja traži istinske principe u svome samo-potvrđivanju, i to vrijedi stalno i cijeli dan i noć. Ljubav svoju volju izljev na nas iz svoga izvora.

166.) Volja je "obličje božje", a poznavati tu volju znači ljubiti je. Tko to čini podignuti će svoj presto iznad zvijezda i sedmoga neba. Zato utjelovi svoju volju pred "poniženim zlim ovim svijetom".

167.) I volja postade tijelo i duša koja se je uselila u Um, da se objavi paklenom rodu ljudskome. Pazite, ima samo onih koji vas žele sputavati i zbuniti i oduzeti vam pažnju...

168.) Nastojim li sad steći naklonost onih ljudi, koji po ničemu nisu ljudi, to nije moja volja, niti vjera, to je onda gubitak sebe i svoje biti. Takvi mi žele oduzeti brzinu moga kretanja, tj. žele me svesti na roba, i oduzeti mi snagu volje.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 17.04. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5384.


Post je objavljen 17.04.2020. u 04:06 sati.