Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

PENZIONERI

ČOVJEK

Sve što nam se dešava van prirodnih tokova, nije slučajno, tim prije što su ideje i realizacije isključivo od čovjeka.
Čovječanstvo u smislu ljudske vrste, odavno je inficirano duševnim djelovanjem čovjeka. Posebno je opasno što je čovjek subjektivno i mentalno prisutan u svakoj osobi.

Čovjek se ne služi doživljajem realnosti, analizom stvarnih činjenica, slobodnim znanjem, istinom, razumom, nego misli, vjeruje, želi, primitivno preko pretjerivanja u materijalnoj ovisnosti, u smislu viška kalorija i energije čime se rad organizma tijela dovodi u pitanje. Usput u pretjerivanju, stvaraju se loše navike, jednim imenom nasilje u svakom pogledu.

Prirodne informacije o prostornom vremenu su nenametljive i prepoznatljive. Na drugoj strani informacije od čovjeka su zlonamjerne, s ciljem izazivanja mržnje, straha, panike, rata i samouništenja, kao glavnog cilja evolucije od rođenja čistom dušom do neizbježne smrti zbog samouništenja.

Danas na djelu imamo rat informacijama, jer svaki idiot (čovjek) lako kupi bolji smartfon, otvori kanal na jutub, instagram ili drugom mjestu društvenih mreža i gle čuda, informacije se umnožavaju kao bakterije i virusi.
Onda imamo aktualnu situaciju kada korona virus ugrožava čitavo čovječanstvo.
Točno je milijarder Bill Gates novac od nas smrtnika (zbog interneta), usmjerava ka proizvodnji smrtonosnih cjepiva i tehnologija, kao recimo 5G mreža. Jedno vrijeme GMO je bila opasna prijetnja čovječanstvu, no navike su stvorene i to opstaje.

Glasom istine i knedlom u grlu sam istražio što se dešava s novcem Billa Gatesa i to ću sada napisati. Poznato je, amerikanci su nečiste tehnologije masovno prebacili u Kinu. Tako je i Bill otvorio farmaceutsku kompaniju u Vuhanu, Kina.
Inače ideja Billa je smanjiti brojnost ljudske populacije i to drastično. E sad ne bih gubio vrijeme na Coronavirus 19, jer je on to plasirao, niti je to toliko smrtonosno. Međutim masovno sijanje smrti tek slijedi od njegovog cjepiva protiv Coronevirusa.

U vezi 5G mreže ukratko bih napisao u čemu je potpuna opasnost po zdravlje. Naravno ideja je da se ubrzaju mašine, aparati, industrija. Zašto bi se nešto toliko ubrzavalo, ako je krajnje opasno i ako nema nikakve veze sa životom u prirodi. Ukratko, zimi ne trebam kupovati energente, jer sa 5G moju krv i tijelo mogu grijati i hladiti po želji. Pri tome idejni tvorci takvih ideja nemaju veze kako će organizam tijela i mozak reagirati pod tako jakim zračenjem.

San čovjeka, zato on misli, zato vjeruje, zato je logika, da će jednog dana stvoriti raj. Ukratko raj je kad umre tijelo osobe, a duša je ionako energija koja se ne može uništiti.

Ovaj tekst nije za tebe jer znam i ti si čovjek sa imenom, prezimenom, mišljenjem i željama da uživaš. Ostavljam te uživaj u Coroni, kad odbacuješ koronu Sunca, evo ti Coronevirusa.
Svaki pad imuniteta, na neki način je nedostatak korone sunca.

Lijek protiv svake opasnosti je urazumiti čovjeka i on neće sijati zlo. Ako to ne učinimo, slijede bolne patnje i negdje oko 2.036 godine priroda ću konačno urazumiti čovjeka, točnije neće biti u duševnom rascjepu od ličnosti kakve su sada samo razumne bebe po rođenju.




PENZIONERI

U svakom pogledu penzioneri su izuzetno loš primjer mladima kako treba raditi u životu.
Bolesni su, životare u smrdljivim stanovima i zagušljivim gradovima, ružno ih je vidjeti na ulici,
pune bolnice, hitna pomoć ne postiže udovoljiti njihovim pozivima, ljekarne odavno nemaju lijekove za njih, industrijsku hranu ne podnose, misle bog pokazuje lice sotone.

I oni su zadojeni dušom, odgajani u duhu mišljenja i logike, zbog čega su izgubili prirodan doživljaj, razum i znanje što znaći život u prirodi.
Zbog njih je ovo stanje gušenja nazvano coronavirus, u prijevodu nužna mjera zašto čovjek nije u skladu sa koronom sunca.

Od kada se izrodi duša, mišljenje nameće svaki vid ubrzanja prirodnih tokova do astronomskih razmjera.

Počelo je ovako, najprije vatra kao nešto brzo u pripremi hrane i drugih stvari za dušu čovjeka.
Brzina se prenosi na kotač, izum bicikla, do modernih vlakova čija brzina premašuje 600 km na sat.

Brzim gutanjem svega preko mjere, usporava krv, mozak, razum i ponašanje čini nasilnim.
Tako je neki napredni um, kao genijalac nekoga vremena osmislio bibliju, da bi maskirao čovjeka,
jer njegovoj mentajnoj bahatosti nema kraja, zato je sve upakirano kao tajna boga. Onda crkve i sve gluposti u vezi s tim.

Dalje, zbog ubrzanja života, demagog Ajnštajn nudi čovjeku teoriju relativnosti, iako je sve najprije materijalno fizički stvarno.
Tesla je iskoristio trenutak i pronašao indukciju električne struje. Sve su to protiv prirodna ubrzanja.
Naravno čovjek to prihvaća kao nešto izuzetno dobro za njegovu dušu. Danas se to potvrđuje kao lude ideje i ostvarenja.

Onda pismo, telefonija, radio, televizija, sve zbog ubrzanja informacija, jer su one jednokratne, nemaju nikakve veze sa istinom. Tako je plasiran internet i ekstremno zlo koje nas sada vidno guši.

Usput, čovjek je izgubio strpljenje za prirodnu proizvodnju hrane. Zato je izmislio GMO.
Samim tim pojačao je kemiju za konzerviranje industrijske hrane, jer je ona u svakom pogledu mrtva.

Bilo je ti meni 10 jaja, ja tebi kilu sira. A onda mudrac izmišlja novac. Danas genijalci tiskaju novac bez ikakvog pokrića i sve to čovječanstvo odobrava.

U modi je škola, jer u njoj djeca razvijaju umove. Kolateralna šteta toga jest, djeca postaju indigo, kristalna i zvjezdana, čitaj buduće zvijezde evolucije i tame raja.
Znači ako je netko genijalac, to ne znači da se služi istinom i razumom.

Dragi moji penzioneri, ne plašite se korona je samo prvi korak da prihvatite paket otrežnjenja ili umiranja, što u fazama tek slijedi. Tko se malo urazumi, njemu neće trebati zdravstveno osiguranje.
Većina koji to nisu u stanju prihvatiti, biti će im ponuđeno oko 140 vrsta cjepiva, pa biraj kao bombone. U svakom slučaju cjepiva ubrzavaju evoluciju, a ako ne znaš što je to, krivo su nas učili, evolucija je težnja čovjeka da astronomskom brzinom uđe u raj, pri čemu zaboravlja da je time neizbježna smrt tijela.

Čovjek je izmislio brze informacije i samo njima vjeruje, na njima gradi mišljenje.

Nitko nas nije učio da se služimo istinom, bez govora jezikom, bez osjećanja emocija, bez umišljanja, da život razumijemo i znamo između sunca i prirode, u krugu dana i noći.

Umjesto sunca podmetnut nam je mjesec, računanje nerealnog vremena po njemu i sve druge gluposti. Nitko ne zna da je struktura mjeseca isključivo helijum iz zemljine kugle. Otuda plima i oseka, čega za 15 godina neće biti, no to je druga tema.

Vidite sada kako je moguće u jednom danu zatvoriti sve škole na svijetu, kako je moguće ne ići liječniku i druge stvari.

Penzioneri dragi, nije mi žao, no razumijem što znači ubrzanje svake vrste, zato i ne podnosim let avionom. Pod hitno se čistite i urazumite, to je prirodno, jer nećete moći izdržati ubrzanja koja slijede.

Zaboravite što je normalno, pametno, svjesno, kulturno, moralno, vjerski, logički, jer vidite na djelu je sasvim drugo.
Ako već čitate, ne držite se teksta i slova, nego čitajte između redova, gdje je prazno to jasnije razumiješ, jer se tada uključi mozak, uspori se mentalna brzina.

To što pričaju novi svjetski poredak, ne znači smak svijeta, nego povratak prirodi, napuštanje svega umišljenog, logike i evolucije. Konačno život ne smije biti uživanje na način ovisnika, nego sklad sa prirodom. Drugim riječima, zdravlje, vitalnost i dugovječnost stvarno na djelu, jer ljudska vrsta nisu biljke i životinje, nego bića sa razvijenim mozgom i čistom dušom.

Prihvatite ponašanja djece, jer humanost, dobročinstvo, povjerenje i ljubav nisu mogući kao do sada, po sistemu vrijednosti novca, materijalnog bogatstva, tajnih službi, teorije zavjere.

Niste vjerovali da će nas realnost satjerati u karantenu kao ovce u toru.

I na kraju priče svatko se pita kada će prestati ovo ludilo?
Jednostavno dok se svatko ne oslobodi ovisnosti, umišljanja i privida realnosti. A majka priroda je bila i ostala strpljiva, sve čisto podržava, a posebno nas zemljane oslobađa straha od prolaznosti i smrti.

Činjenje čovjeka je manje ili veće ludilo, maksimalno pod maskom prihvatljive logike većine.



Post je objavljen 11.04.2020. u 22:16 sati.