Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

SATANIZAM

SATANIZAM

Malo je reći primitivizam, neznanje, bezobrazluk, drskost, podmuklost, okrutnost, za čovjeka kada silom tjera bebu i dijete da misli.
Dijete ne može misliti dok ne razvije um, a za to je potrebana struktura subjekta u objektivnom tijelu od krvi i mesa. Radi se o duši, bogom (čovjekom) hvaljenom, u pjesmi opjevanoj, u sentimentalnim osjećanjima emocija održivoj.
Duša je nešto, manji ili višak kalorija i smeća u tijelu što kao duh usporava prirodan rad organizma.

Kada dijete navikne misliti, zbog želja duše razvije se ovisnost. Tada mišljenje prelazi u umišljanje.

Ako je tijelo materijalno, objektivno, biološko i neurološko, duša je suprotno, mentalno i psiha.

Čovječanstvo u smislu pojedinca ovisnika, većinski čine netolerantni tipovi, šizofrenici, jer je duševno životarenje između živaca i psihe.

Sve što su ovisnici, mudraci, genijalci umislili i stvorili, vidimo svi, pogrešno je, opasno i neodrživo.

Znači bebe su morale gutati svašta zbog nerazumnih majki, brzo progovoriti, prohodati , ići u vrtić, školu i misliti, jer ih čovjek čeka za prijem u društvo satanista i smrtnika. Upravo se radi o čitavom čovječanstvu. I dalje su izuzetak bebe, koje još nisu primile satanističko cjepivo.

Bebe su najčistija ljudska bića, međutim čovjek ih je nazvao božanskim anđelima, čitaj ritualom nasilja socijalnog menadžmenta i mrtvom hranom bebe nemaju izbora, moraju postati čovjek sa dušom.

Priča je višak zato, razum se može vratiti samo kada se odrasli budu ponašali kao djeca, u smislu razuma, zdravlja, ljubavi, radosti i povjerenja.

Dušo draga neće te više biti u pjesmama, u željama, uživanjima, dosta je bilo.


Post je objavljen 11.04.2020. u 19:28 sati.