Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Iskustvo nekad pobjeđujeNajprije bravo za Dinaju i prijevod, moji učenici srećom ne prate moj blog pa neće prepisati, najbolja, koja je bila treća na županijskom u konkurenciji gimnazija je najavila to obaviti u ponedjeljak, nitko još nema rješenje. Nikome naravno neće faliti dlaka s glave, a kamoli ocjena, to su oni dodatni istraživački zadaci.
Mladi luk nabavljam izvrstan u kombiju parkiranom ispred Lidla. Danas oko osam ujutro već nije imao, kaže ljudi kupuju na kile, al budući da sam mu stalna mušterija ima izvrsne ljutike po istoj cijeni, naravno kupujem, Uskrs može početi.
Danas je Jin svladao 7 godina mlađeg agresivnog, mnogo bržeg prijatelja i ovaj put je bio plemenit, samo mu je pokazao tko je gazda. Inače taktika mu je bila fascinantna, štedio je energiju, nema trke okolo i onda skok u pravo vrijeme i ruši ga, pa gleda u mene, ja kažem pusti ga...
Palo mi na pamet, dugo nisam skinuo nešto s instagrama, odlučio objaviti prvu strankinju pa što bude i eto, ispala jedna iz samoizolacije ;)Post je objavljen 10.04.2020. u 12:07 sati.