Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ČOVJEK I ŽIVOT


ČOVJEK I ŽIVOT

Upravo je to nespojivo, posebno što je odavno potvrđen rascjep ličnosti sa svim duševnim slabostima.
Od kada se izrodi u mladom tijelu bebe nečista duša razvije um i mlado biće počne misliti,
čovjek automatski prestaje voljeti goli život, nego želi mnogo više, tim prije što je okružen mnogim izazovima.

Na račun želja javljaju se mučne faze puberteta. U tom periodu mlado biće se odriče razumijevanja i znanja koliko je tijelu potrebno za život tako što počinje pretjerivati, navodno tako ima više energije. Ta energija je pogubna iako popularna i hvaljena. Drugim riječima, kada dominiraju želje, volja se gubi.
Bez volje čovjek se ponaša kao duh, pokušavajući na svaki mogući način da to maskira od drugih.

Međutim, bez volje sa etiketom ovisnika, ne može maskirati duševne slabosti, ubrzo takve boli prerastaju u ozbiljne bolesti i mnogo teže od toga.
Zbog subjektivno mentalnog djelovanja, zbog umišljanja, imamo čudna psihološka stanja i još čudnija ponašanja, primitivizam svake vrste, bahatost, perverzije i nasilje.

Naravno svaki čovjek čini čovječanstvo na zemljinoj kugli, većinski preko 99%, samo bebe ne pripadaju toj grupi.

Možemo braniti teorijske pretpostavke, crkvena učenja, božansko duševnu sentimentalnost, međutim generalno ljudska populacija je ozbiljno bolesna, tim prije što pojedinac može napraviti kaos u svijetu i to nam se sada dešava.

Mnogo godina istražujem život i sve što predstavlja nešto pod maskom skriveno i tajno, uvijek težim razotkriti. Tako sam pronašao način kako se svaka osoba može služiti prirodnom inteligencijom, a to je biološko pomeranje knedle u grlu, temeljem glasa, što skupa čine istinu ili jedino potpuno znanje o životu.
Napominjem IQ i EQ , pamet i svijest su razina duše a ne razuma i znanja.

Naravno zbog stila ovisnika, mojom knedlom i znanjem na razini apostola kakve su bebe po rođenju, ne mogu postati medijska zvijezda, netko tko bi privukao pažnju većine koji misle, vjeruju i žele nešto više od prirodne realnosti.

Svaka kritika upućena ovisniku, čovjeka vrijeđa, jer njegova misija nije goli život tijela od krvi i mesa, nego ideje, karijera, materijalna bogatstva.

Sve što stvara zbrku, odnosi se na čovjeka, zato stalno predlažem da se već jednom njegova duševna struktura razotkrije, ali ne od psihologa, psihijatara, filozofa i demagoga, od mudraca i genijalaca, iz prostog razloga što su svi oni mnogo veći duševni paćenici od prosječnog građanina.

Recimo poželjno je da netko završi fakultet, usput govori jedan ili više stranih jezika, međutim za sve to su potrebne mnoge knjige, nebrojeno mnogo informacija, što sve skupa dušu čini nečistom i zahtjevnom za novu energiju, jer um takvog genijalca ne može raditi.

Kada je razum u pitanju, čim više je želudac prazan, duša čista, osoba voli život, um i želje miruju, a samim tim nema mišljenja.

Zbog korone virusa mnogi su u strahu, kao da ne postoji rješenje.

Živi bili pa vidjeli, vrijeme će uskoro svima nama pokazati da se zaraženo čovječanstvo mora hitno pročistiti, jer je previše luđaka na zemaljskoj kugli. Zbog takvih divljaju nano tehnologije, nuklearna i biološka oružja, bolesti kakvih nema ni u horor filmovima, jednom riječi strahovlada i to odjednom za cijelu zemaljsku kuglu.

Otrežnjenje svih ovisnika je traumatično, međutim um se neće predati razumu dok se duša ne pročisti. Za tu svrhu vraćanje prirodi je neizostavno.
Ni jedno državno zdravstvo više nije u stanju servisirati bolesne i neradnike.

Sve što je tehnološki napravljeno kroz vijekove, svjedoci smo ovih dana, vidljivo nema tu vrijednost kao što čovjek predstavlja sistemom vrijednosti.

Nikome ne treba duševni opstanak nego biološki, što znači i ovisnicima najprije treba obična prirodna hrana, a ne industrijske droge i luksuz.

Većina nas sada ne radi, kao stoka plandujemo u karanteni, iako corona virus nije nikakvo neprolazno zlo, jer virusi žive kao i sva ostala živa priroda. U pitanju je mnogo veći paket radikalnih mjera, što čovječanstvo mora prihvatiti, ako treba i silom.
Razumnima ovo stanje ne treba tumačiti, jer ne misle nego analiziraju i znaju što se dešava.

Iz državnog proračuna će nam uplaćivati crkavicu da ne pocrkamo i kroz neko vrijeme to će prestati.

Zašto?

Novčanice od papira ni sada nemaju pokriće i kroz neko vrijeme, točnije kada rafovi i gondole u dućanima budu prazni, jer će industrija stati sa proizvodnjom i poljoprivreda, pitam vas sve od reda, što ćemo tada raditi? Nećemo valjda tražiti tko je kriv za to stanje, Bill Gates, Soroš ili netko drugi, jer su oni samo izvršitelji paketa plana nevidljivih.

Znam da nećete vjerovati, no vladari iz sjene upravo je samo ČOVJEK (bog) i naravno mišljenjem i logikom ne možeš znati gdje je sjeme tog zla. Upravo je zlo u svakoj duši ovisnika.

Liječenje i zbrinjavanje ovisnika nema nikakvog smisla, jer cifra premašuje šest milijardi duša.

Biološka opravdanost je prirodna pravda, ljubav, razum i znanje svake osobe kada je život u pitanju.

Sve što ima veze s bogom je sotonska maska imenom ČOVJEK.

Što čekamo, ajmo raskrinkati dušu čovjeka, da konačno vidimo skrivene želje, jer svakako postoje.

Nije strašno kada netko želi sagraditi kuću, kupiti automobil. To druge neće pogoditi. Čovjek radi, štedi, podigne kredit i to je to.

Međutim kakve su ideje bilionera, da li uopće itko to može zamisliti? Ako njih pitamo svatko će reći sve čine zbog humanosti. I točno sve bilione i milijarde će definitivno potrošiti. Ni oni ih neće odnijeti pod glavu.

U čemu je problem?

Upravo u mišljenju pojedinca.

Kada nema mišljenja?

Samo kada si gladan, kada shvatiš da je goli život stvarno raj na zemlji, a ne pakao od duševnih bolesti i neizbježne smrti.

Vratio bih se na početak priče. Ovisnik ne voli nego isključivo želi, svakako mnogo više jer on misli da je mudriji i pametniji od većine, ako ne bolji je manipulator i lopov od drugih. Upravo to vidimo na svakom koraku.

Demokracija kakvu imamo, potpuno potvrđuje svako nasilje. Navodno biramo garnituru školovanih, pametnih, svjesnih i normalnih da vode državu, da upravljaju tuđim novcem, kad ono svatko od njih je kriminalac, točnije čovjek ovisnik sa nezajažljivom dušom.

Kada dosegnemo stanje da nam ne treba država, osobna iskaznica, ID, novac bez pokrića, vojska, policija, psihijatrija, teorija, škole ni crkve, tek tada neće biti luđaka, ovisnika, nasilja, nego prosto ljubav svako u sebi s povjerenjem prema drugima.
Destruktivne sile su na djelu i postavlja se pitanje kakva moć može čitavu stvar preusmjeriti.
Odgovor je vrlo jednostavan, ako se prepustimo prirodnoj inteligenciji, nasilje će splasnuti, a za tako nešto dovoljan je samo jedan korak – RAZUM, čime se čovjek ne služi.

Okreni obrni zadnjica je uvijek stvarno pozadi, bez obzira što misliš.

Ljudi, moć je u čistom. Drugim riječima kad sve počistiš kao vatrom spaljeno, kada blokiraš uznemiravajuće informacije, jednostavno dišeš kako treba. U strahu od sutra, čovjek sebi uzima pravo da ne diše i naravno to je već gušenje. Ako to potraje duže, prelazi u kašalj, bronhitis, astmu, u smislu slabljenja imuniteta organizma. Respiratorni sistem je prvi na udaru.
Čovjek je najprije stvorio gomilu novca, a onda se upustio u avanturu da prigrabi mnogo više. Tako je postao monstrum, ogradio se i na neki način većina mu ne može ništa.

Ako se obični smrtnici urazume, neće biti nerješiv problem smaknuti šačicu ekstremnih luđaka.

Prilika za čišćenje i razum je uvijek, međutim sada najpotrebnije.

Mišljenje pojedinac i logika većine su bez veze, iz prostog razloga što se dešavaju lude stvari.

Posljedice su katastrofalne, međutim pojedinac ne namjerava dati svoj doprinos u sređivanju stvari.
Dovoljno je da svatko počisti svoje dvorište.

Ako bebi za razvoj treba to i to, a majka je puni nečim drugim, svakako će se osnažiti duh, no glavna šteta će biti poremećaj gena u krvi, nadalje rad mozga i ponašanje u cjelini.

Može li ovisnik odustati od uživanja jer je opasno po zdravlje i zašto je uopće postao takav jer se s tim nije rodio?

Tko će nas voditi dalje?
Filozofiranja je previše, zato pojednostavnimo stvar.
Ako je život u pitanju kao prirodno zdravlje populacije, naravno odrasli se trebaju ugledati na bebe, te male još uvijek čiste duše. Od njih ne može zlo. One nisu božanske (čovjek ih tako zove), nego razumna bića, čista i mila, razvijaju se i opstaju bez misli, bez govora, bez hodanja.
Tako prirodno zaslužuju ime apostola znanja. U vezi s tim, najjednostavnije je naviknuti bebe na prirodne stvari, jer još nisu ovisnici. To znači trenutak je da se odbaci sva industrijska hrana, lijekovi, sintetička odjeća, igračke na struju, jer bebama to ne treba, učinit će ih monstrumima.
Majke ako niste u stanju sebi šišati kosu, bebama to obavezno radite jer je za njih zdravo.
Ne slikajte bebe radi instagrama, jer će zbog toga stvoriti naviku ovisnosti prema ubitačnoj tehnologiji.
Ti misliš dijete je mirno dok se igra mobitelom, međutim posljedice ćeš vidjeti kasnije, jer će njegov um podivljati. Igrice na mobitelu izazivaju duševni nemir, a tako je počeo i Bill Gates.
Dijete ne treba postati genijalac, ne treba govoriti engleski, jer su to zla odavno svima slatka omča oko vrata.



Post je objavljen 09.04.2020. u 12:37 sati.