Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

REVOLUCIJA

REVOLUCIJA

Nenasilna revolucija čovječanstva nije moguća dok se um svakog pojedinca ne usmjeri ka razumu.
Čovjek mora shvatiti, priznati i odbaciti mišljenje kao fatalnu logiku čovječanstva.
Ukupna sila koja sada trese čovječanstvo, mora dostići vrhunac nasilja, poslije čega dolazi do
nekakvog sloma svega stvorenog jer se pokazalo pogrešnim kada je život u pitanju.
Ludilo je najprije zahvatilo milijardere koji sebe nazivaju dubokom državom vladara u sjenci.
Oni su potpuno drogirani, međutim kod svakog od njih su najteži duševni poremećaji, iako oni misle da su potpuno svjesni i odgovorni za realiziranje suludih ideja.
Iz perspektive stvorene sile koja djeluje zemaljskom kuglom od strane čovječanstva, razumnom analizom lako je zaključiti da je takav tok duševnog pročišćenja najtežih ovisnika prepoznatljiva shema dešavanja.

Siromašni u svijetu ne mogu ni zamisliti u kakvom su duševnom stanju milijarderi. Svatko od njih je samo čovjek okupiran svojim idejama, vođen željom da materijalnim bogatstvom nešto učini korisno. Zato će siromašnima biti nejasno zbog čega se sve tako dešava.

Čovjek misli da je kao napredni um i genijalac izmislio i realizirao sve, što stvarno nema nikakve veze sa prirodnim tokom promjena.

Na početku ljudske civilizacije priroda je ponudila svega u izobilju za opstanak ljudske vrste u svijetlosti dana i noći.
Onečišćenjem duše izrodio se čovjek i sve negativno što slijedi djelovanjem njegovog uma.
Pronalazak vatre je pokrenuo tehnološki razvoj. Tako je pronađena električna struja, svakako krivac za sva astronomska ubrzanja koja sada imamo i ne možemo ih više podnositi.
U ovom vijeku nano tehnologijom je moguće i ono nezamislivo. Ako se nekada hodalo pješice, a danas vlakovi dostižu ubrzanje preko 600 km na sat, ako su nekada bila pisma u komunikaciji a danas 5G, lako je zaključiti da se promjene dešavaju astronomski geometrijskom progresijom.
Na taj način je stvoren GMO (od malo dobiješ mnogo smrtonosno).
Mnogi se raduju 5G jer će u trunutku sve mijenjati, međutim stvarno je u pitanju električna vibracija koja nemilosrdno ubija živu prirodu.

Kada je izmišljen novac pokriće je bilo u zlatu ili robi. Danas novac svatko tiska na bezvrijednom papiru bez ikakvog pokrića i izazivanje kaosa u svakom pogledu.

Kao običan smrtnik možeš li zamisliti kako će započeti nenasilna revolucija?


Post je objavljen 06.04.2020. u 12:28 sati.