Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idragi28

Marketing

Kako nas Vrag vara -2?

I bijela magija također uvijek ima sotonski izvor. Na primjer, netko ima rak, u bolovima je i ode kod vračara ili vještice i pita: „Možeš li me izliječiti?“ I on/a odgovori: „Da!“ „Koliko tražiš?“ On/a kaže iznos i bolesnik plati. I odmah počne osjećati da je dobro, uistinu bolje, za neko vrijeme. I u sebi pomisli: „Ovaj me je vračar uistinu izliječio“. A onda se kasnije počne osjećati gore nego prije, a kad ode liječniku, već je kasno. Na kraju pomisli: „Onaj me je vračar bio izliječio“, i vrati se k njemu. A ovaj kaže: „Sada je cijena veća jer ti je stanje teže“ i tako ostaje zarobljen u neistini i laži. I tako se bolesnik pretvori u njegovan stalnog klijenta, uvijek po sve većoj cijeni. Vračar je najprije učinio da se osjeća bolje – Đavao može ukloniti neko zlo, može ga sasvim ukloniti, ali nedugo nakon toga, vrati te u još gore stanje od onoga u kojem je bilo na početku. To je bijela magija, koja je uvijek djelo Sotone. I ne postigneš ništa.

Upoznao sam jednog inženjera u Rimu, koji se je na kraju morao iseliti jer sam toliko puta blagoslivljao i služio Svete Mise u toj kući, no on je unatoč tome morao mijenjati 50 žarulja mjesečno – tako bi često eksplodirale. Također, vrata bi se otvarala i zatvarala, a da ih nitko nije taknuo. Otvarala su im se i ulazna, vanjska, vrata – noću i mogao im je ući bilo tko. Zatim, najednom bi se upalio radio, televizija, zvonio bi telefon u kasnim noćnim satima, a s druge strane nije bilo nikoga. Da, kuće je jako teško osloboditi. Mnogo sam puta morao reći: „Bolje bi bilo da se odselite, iako to puno košta i velika je žrtva, lakše vam je da se preselite“. Kad se kuća teško oslobađa, to može biti zbog mnogo faktora.

Ispričat ću vam jedan slučaj, u kojem smo uspjeli otkriti razlog. Ta je kuća bila sagrađena na zemljištu koje je nekad bilo groblje. Kada je gradnja bila završena, ta se je obitelj uselila i od tada su po svim sobama doživljavali smetnje. U ovom slučaju pronašli smo način da se kuća oslobodi. Služilo se mnogo Misa za pokojne, svaki put za nekoliko njih, i kuća je na kraju bila oslobođena. Ali otkriti razlog zašto je neka kuća posjednuta Đavlom, nije uvijek lako. Shvatio sam, da je za oslobođenje kuće, barem što se mene tiče, potrebno da bude prisutan karizmatik, „osjetljiva“ osoba. Kad idem s karizmatikom te izmolim egzorcizam za kuću, on pronađe stvar/i koju/koje treba izbaciti iz kuće i kuća bude oslobođena. U suprotnom, egzorcizam ne bude uspješan.

Kad zazivam svetog Padra Pija ili svetog Ivana Pavla II., vrag pobjesni. Upitao sam ga zašto toliko bjesni protiv Ivana Pavla II.? Rekao mi je dva razloga: „Zato što mi je pokvario planove“. Mislim da je to rekao zbog kraja komunizma… Zatim: „Zato što mi je oteo toliko mladih“. Znamo koliko je Papa pridobio mladeži kad im se obraćao na svjetskim susretima mladih. Zato je Đavao toliko protiv njega. Također, protiv je svetog Padra Pija. Nikada nisam ništa vidio, ništa izvanredno, ali bih ga osjetio tijekom egzorcizma, ili preko osobe nad kojom se egzorcizam moli.

Također, Đavao mi je morao reći što mu smeta kod Djevice Marije. „Koji su darovi koje posjeduje Gospa, koji te najviše bole?“ upitao sam ga, a on mi je odgovorio: „Smeta mi jer je najponiznija od svih stvorenja, a ja sam najoholiji. Jer je najčišća od svih stvorenja, a ja sam prljav! Jer je najposlušnija Bogu od svih stvorenja, a ja sam buntovnik!“ Jednog dana sam ga upitao za četvrtu osobinu: „Zašto se toliko bojiš Gospe, što te najviše straši kad spomenem nju ili Isusa?“ I jednom mi je prilikom odgovorio: „Više se bojim kad spomeneš Gospu jer sam tada najviše ponižen, jer me pobijedi jedno obično stvorenje“. A to je obratno od njega. Inzistirao sam tada da mi kaže tu četvrtu osobinu jer mi nije ništa padalo na pamet što bi moglo utjecati na njega. Odgovorio mi je: „Jer me uvijek pobijedi, jer nikada nije bila uprljana ni s jednom krivnjom grijeha!“ Izvor: book.hr


Post je objavljen 05.04.2020. u 11:43 sati.