Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZBOG NELEGALNOG DRŽANJA PUŠKE "PAPOVKA" MARKE ZASTAVA M59/66 SINIŠA GLAVIČIĆ IZ KRALJESTVA ODLEŽAO JE ŠEST MJESECI STROGOG ZATVORA U KAZNIONICI LEPOGLAVA.ZBOG NELEGALNOG DRŽANJA PUŠKE "PAPOVKA" MARKE ZASTAVA M59/66 SINIŠA GLAVIČIĆ IZ KRALJESTVA ODLEŽAO JE ŠEST MJESECI STROGOG ZATVORA U KAZNIONICI LEPOGLAVA.

Poznavao sam pokojnoga Sinišu Glavičića iz Kraljevstva, koji se nalazi u Općini Rovišće. Bilo je to za ratnih dana u Hrvatskoj, kad je rat već završavao; Siniša je tada kupio od nekoga pušku "Papovku" i držao je kod kuće. U to vrijeme svi su imali neko oužje, ili imali su želju za njime.

Sinišu Glavičića sam upoznao jer vozio je motor i nisam uopće znao da je Srbin. Ja sam inaće kao mladić vozio motore i ljude ne gledam po nacionalnoj osnovi. Jednom prilikom mi je Siniša kad je došao u Bjelovar, ovako ispričao svoj problem. Između ostaloga je kazao: Jedan dan se je pojavila policija na vratima moje kuće a predvodio ih je general Mile Ćuk, iz Rovišća i njegova ratna skupina. Izvršii su mi pretres kuće, i našli pušku "papovku", koju sam imao doma i nisam je skrivao....

Zbog tog kaznenog djela sam žurno osuđen i odležao sam šest mjeseci strogog zatvora u kaznionici Lepoglava, i to samo zbog jedne obične puške, ni žena mi nije mogla doći u posjetu. Zbog hrane i loših uvijeta u zatvoru razbolio sam se i dobio upalu pluća. Siniša je poslije umro.

Sad pogledajte kako hrvatski zakon je pristran ili korumpiran za različite ljude. Kod Zdravka Ožegovića iz Bjelovara, rođenog 20.04.1968., policija je našla cijelo skladište oružja, počinio je nekoliko kaznenih djela, i sutkinja Maja Sikora, na Općinskom sudu u Bjelovaru, osudila ga je samo na osam mjeseci uvjetnog zatvora na godinu dana. E, živjela nam "hrvatska" pravda!


BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 04.04. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5368.Post je objavljen 04.04.2020. u 09:55 sati.