Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Slanina rješava problem suhoće kotleta



Preletio upute o vrednovanju i ocjenjivanju, samo mi jedna glupost pala u oči na prvu, ministrica je protiv rasporeda u realnom vremenu. To je jedino što kod nas izgleda skoro u potpunosti funkcionira, npr. kad imam sat razrednika i pozdravim svoj razred u istom momentu u prosjeku 23 od 28 učenika stisne lajk i onda se, osim informacija koje dobiju, malo i diskutira o realnim problemima, funkcionira to naravno kod mene i u njemačkom, osim onih kod kojih nije funkcionira ni redovna nastava i sad se to kritizira i nesvjesno bi se stvarao dodatni kaos. Procjenjujem da većina neće ni čitati upute, predugačko i očito na prvu, čisto zadovoljavanje forme.
Sad prekidam, zatekla me vijest o smrti prijatelja Mladena Divkovića Cara, zajedno smo osnova valjda drugu komunu na teritoriju bivše države, inače bio je par godina mlađi od mene. Zadnje smo se čuli povodom smrti drugog zajedničkog prijatelja, kaže on, jbga, nije se čuvao. Sad vidim u komentarima na fejsu, nije pio, al je pušio...
Pratio je moj blog i kritizirao ga malo prepotentno, al eto, dosta sam njegovih kritika prihvatio, možda dobije i postumni post.
p.s.
Sad s psom idem loviti sunce, blo9gove obilazim poslije...





Post je objavljen 03.04.2020. u 15:14 sati.